Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

"ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ" !


Τα χθεσινά επεισόδια μπροστά στην Βουλή αποδεικνύουν το πόσο χαμηλά έχει φτάσει αυτή η χώρα και το πόσο δύσκολο είναι να ανακάμψει αφού δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση αυτοκριτικής και αλλαγής από κανέναν.

Από την μία διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τα μέτρα της Κυβέρνησης, οι οποίοι αισθάνονται ότι ερχόμενοι σε αντιπαράθεση με τους Αστυνομικούς και εξασφαλίζοντας 3-5 λεπτά δημοσιότητας θα λύσουν τα προβλήματά τους,
τραυματίζοντας 3 εξ αυτών, και στέλνοντας έναν στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο κεφάλι.

Από την άλλη Αστυνομικοί φοβούνται να κάνουν την δουλειά τους μην τυχόν και κατηγορηθούν για χίλιους δύο "παράλογους" λόγους.
Με μία Κυβέρνηση μας θέλει δεν μας θέλει, αν και έχουμε σταλεί να λύσουμε όλα τα μεταναστευτικά ζητήματα ανά την Ελλάδα, συν τις πορείες γήπεδα και ότι άλλο και μία Φυσική Ηγεσία η οποία μας χρησιμοποιεί οπουδήποτε για το οτιδήποτε με τις μόνιμες εντολές καμία χρήση των δημόσιων υλικών που μας χορηγούνται για να αμυνθούμε, να ηχούν ακόμα και στον ύπνο μας.
Σε ποια χώρα ακούστηκε οι Αστυνομικοί να δέχονται εντολές μη χρήσης των Δημόσιων Υλικών τους. Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα δεν επιτρέπεται στις αστυνομικές δυνάμεις έστω να αμυνθούν όταν δέχονται απρόκλητες και σφοδρές επιθέσεις.
Οι τραυματίες συνάδελφοι να φανταστώ θα προστεθούν απλά στην μακροσκελή λίστα των "αναλώσιμων" Αστυνομικών της ΔΑΕ και θα περιμένουμε απλά τους επόμενους χωρίς να λογοδοτήσει ποτέ και κανένας για τόσα και τόσα που έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια της κρίσης.
Ειλικρινά λυπάμαι για την Χώρα μου.. Λυπάμαι που εδώ και 6 χρόνια με όλα όσα έχουμε περάσει όχι μόνο δεν κάναμε ένα βήμα μπροστά αλλά χιλιάδες πίσω σαν κοινωνία αλλά και σαν Αστυνομία.
Ελπίζω κάποτε να αντιληφθεί ο Ελληνικός λαός ότι για όλα όσα τραβάει σίγουρα δεν φταίει ο Έλληνας Αστυνομικός και ότι υπάρχουν δεκάδες άλλοι τρόποι αντίδρασης πέραν της στείρας αντιπαράθεσης με τις Αστυνομικές δυνάμεις, σίγουρα πιο αποτελεσματικοί.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει σε αυτήν την κοινωνία όπως και αν μας μεγάλωσαν
"ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ" 
Υ.Γ.1 Με 3 τραυματίες Αστυνομικούς που σε κάθε βίντεο φαίνεται να δέχονται χτυπήματα από παντού, να προσπαθεί συγκεκριμένο ΜΜΕ να αποδείξει ότι οι Αστυνομικοί ξυλοκόπησαν διαδηλωτές ξεπερνάει κάθε όριο προπαγάνδας και μικροπολιτικής σκοπιμότητας
Υ.Γ2 Πάντα χρησιμοποιείται το οπτικοακουστικο υλικό για να βρεθούν οι Αστυνομικοί που αυθαιρέτησαν αλλά σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιείται για να βρεθούν αυτοί που επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις.
Υ.Γ.3 Περαστικά στους συναδέλφους

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος
Αντιπρόεδρος Ε.Α.Υ.Θ.
Μέλος Α.Σ.Π.Α.