Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΛΛΗΨΗ 52ΧΡΟΝΟΥ ΟΔΗΓΟΥ Ι.Χ.Φ. ΜΕ 2.430.000 ΤΣΙΓΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

Δημοσιευμένο:www.astynomia.gr
Σύλληψη 52χρονου οδηγού Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, στο οποίο βρέθηκαν 2.430.000 τσιγάρα χωρίς ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού
 Συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες της 11-02-2012, στην περιοχή του Ευόσμου, έπειτα από έλεγχο αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, 52χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «Εγκληματική οργάνωση», «Πλαστογραφία», παραβάσεις του Νόμου «Περί Τελωνειακού Κώδικα».
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντός του οχήματος που οδηγούσε  ο συλληφθείς και είναι ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού, ο οποίος αναζητείται, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.430.000 τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.
Το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, παρέδωσε στον 52χρονο έτερος συνεργός, ο οποίος επίσης αναζητείται, σε περιοχή της Αθήνας, μαζί με πλαστό δελτίο αποστολής προκειμένου να επιδειχθεί σε τυχόν διενεργηθέντα έλεγχο.