Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 κατά τις ώρες 09:00 έως 13:00 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (ΑΜΕΘ) θα πραγματοποιηθεί ομαδική εθελοντική αιμοδοσία

Θεσσαλονίκη, 27 Ιουνίου 2014 Αρ. Πρωτ.: 103/2014
Σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 κατά τις ώρες 09:00 έως 13:00 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (ΑΜΕΘ) θα πραγματοποιηθεί ομαδική εθελοντική αιμοδοσία, για τις ανάγκες της Τράπεζας Αίματος της Ένωσής μας. Η μεγάλη ανάγκη για αίμα και η ευελιξία του συνδικαλιστικού Σωματείου μας στη χορήγηση φιαλών αίματος σε όποια μέλη έχουν οποιαδήποτε ανάγκη, μας αναγκάζει όλους να συμμετάσχουμε στην Αιμοδοσία.
Το Προεδρείο του Δ.Σ. της Ένωσης πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους της φυσικής Ηγεσίας των Υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης, και των τριών (3) Κλάδων (τάξης, ασφάλειας και αλλοδαπών), έπειτα από τις αλλαγές που επέφερε ο νέος Νόμος, και σας ενημερώνουμε ότι όποιοι συμμετάσχουν στην Εθελοντική Αιμοδοσία θα δικαιούνται ειδική αιμοδοτική άδεια διάρκειας τεσσάρων (4) ημερών, δηλαδή 2 ημέρες βάσει του άρθρου 39 του Π.Δ. 584/1985 και 2 ημέρες από τη φυσική Ηγεσία.
Ευχαριστούμε τον Δ/ντη Ασφαλείας Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Βάϊο ΧΟΝΔΡΟ, τον Γενικό Αστυνομικό Δ/ντη Θεσσαλονίκης Ταξίαρχο κ. Κων/νο ΤΖΙΜΟΠΟΥΛΟ και τον Δ/ντή Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης Αστυνομικό Δ/ντή κ. Γεώργιο ΠΑΝΤΕΛΑΚΟ για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση στη διενέργεια της Αιμοδοσίας.
Η πρόσκληση απευθύνεται και στους πολιτικούς υπαλλήλους, καθώς και σε όποιον ιδιώτη επιθυμεί να συμμετάσχει στην Αιμοδοσία.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΘΥΜΙΖΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΩΣΕΙ ΖΩΕΣ