Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Απαράδεκτη η συμπεριφορά της Προέδρου της Βουλής!Απαιτείται καθολικός και όχι επιλεκτικός σεβασμός εργαζομένων.

Η συμπεριφορά της Προέδρου της Βουλής απέναντι σε έναν Ανώτατο Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ήταν απαράδεκτη για τον θεσμό που εκπροσωπεί.
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι στα μέτρα τάξης όλοι οι εμπλεκόμενοι Αστυνομικοί εκτελούν εντολές από το Κέντρο Επιχειρήσεων που έχει κάνει τον σχεδιασμό των μέτρων τάξης και συντονίζει τις κινήσεις όλων των Αστυνομικών.
Το να ζητά η κ. Κωνσταντοπούλου εξηγήσεις από έναν μεμονωμένα Αξιωματικό όταν ιδίως γύρω τους υπάρχουν πολίτες που βιντεοσκοπούν τo περιστατικό, φαίνεται να γίνεται για λόγους εντυπωσιασμού και φτάνει στα όρια του λαϊκισμού. 
Θα μπορούσε αν θεωρούσε λανθασμένη την τακτική που ακολουθείται να επικοινωνούσε με τους αρμόδιος εκτός καμερών και να μάθει ποιανού εντολές εκτελούν οι συνάδελφοι.
Ο σεβασμός στο πρόσωπο όλων των εργαζομένων οφείλει να είναι καθολικός και δεν πρέπει να διαχωρίζεται σε κατηγορίες επαγγελμάτων, πόσω δε από ένα πρόσωπο που φέρει μια τόσο σημαντική ιδιότητα όπως αυτή της Προέδρου της Βουλής. 
Είναι υποκριτικό  να μας ενοχλούν οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται έμπροσθεν του Κοινοβουλίου, κατά την διάρκεια διαδήλωσης για την εξασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, όταν καθημερινά χρησιμοποιούνται δεκάδες αστυνομικοί για την φύλαξη των πολιτικών γραφείων και ραδιοφωνικών σταθμών του κυβερνώντος κόμματος.

Α.Σ.Π.Α.