Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Φιλοξενία 300 τέκνων Αστυνομικών στις παιδικές κατασκηνώσεις Νέας Περάμου Καβάλας

      
   Συνάδελφοι,
   Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ενέκρινε 300 θέσεις στην κατασκήνωση του Δήμου Παγγαίου για τα παιδιά των συναδέλφων της Βορείου Ελλάδος. 
  Οι συντονισμένες προσπάθειες της Ένωσής μας,
της Ε.Α.Υ. Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Θεσ/κης και του κ. Κωνσταντίνου ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Δ.Σ. του Ιδρύματος Εξοχών της ΕΛ.ΑΣ., ευοδώθηκαν πρώτη φορά πέρυσι και θα έχουν συνέχεια και φέτος.
    Οι μικροί «κατασκηνωτές» της Βόρειας Ελλάδας θα περάσουν μερικές ξέγνοιαστες μέρες στις δημοτικές κατασκηνώσεις του Δήμου Παγγαίου Νομού Καβάλας, στην περιοχή της Νέας Περάμου.
   Για τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής, τις προθεσμίες καθώς και κάθε άλλη λεπτομέρεια θα ακολουθήσει σχετική διαταγή προς όλες τις Υπηρεσίες. Η έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου ορίστηκε την 16-8-2015 και η τιμή για δέκα ημέρες είναι 30 ευρώ τα οποία προτίθεται να καλύψει εξ ολοκλήρου το Ίδρυμα Εξοχών.
   Το Προεδρείο της Ένωσής μας εκφράζει την ικανοποίησή του για την έγκριση της φιλοξενίας των παιδιών, καθώς εξαρχής ενήργησε προς την κατεύθυνση αυτή. Είμαστε πλέον σίγουροι ότι η προσπάθεια αυτή θα αγκαλιαστεί από όλους τους συναδέλφους και θα καταλήξει να είναι θεσμός.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας
ΠΑΔΙΩΤΗΣ Δημήτριος                                        ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος