Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015

Μεγάλη επιχείρηση στο Α.Π.Θ. από Αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε.!5 συλλήψεις για αγοραπωλησία ναρκωτικών!

Επιχείρηση πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. στους χώρους εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και περιμετρικά του Ιδρύματος, με στόχο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και κυρίως της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή συναδέλφων τους της ΟΠΚΕ, συνέλαβαν πέντε άτομα, ηλικίας από 17 έως 36 ετών, με την κατηγορία της αγοραπωλησίας ναρκωτικών. Πρόκειται για τρεις Αλβανούς και δύο Έλληνες, που οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα πλημμελειοδικών.
Οι αλλοδαποί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν δύο δέματα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), βάρους 80,8 γραμ., όπως επίσης 65 μικροδέματα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 40,3 γραμ. και το χρηματικό ποσό των 625 ευρώ, φέρονται ότι πούλησαν μικροποσότητες χασίς στους δύο Έλληνες. Δύο εκ των Αλβανών κατηγορούνται επιπλέον ότι εισήλθαν παράνομα στη χώρα και κατείχαν διαβατήρια με πλαστές σφραγίδες.

ΠΗΓΗ :http://policenet.gr/