Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ………..ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ!!!!!

Για μια ακόμη φορά οι αστυνομικές υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης στερούνται καθαριότητας, καθόσον οι καθαρίστριες και τα συνεργεία καθαρισμού δεν υπάρχουν λόγω μη έγκρισης της δαπάνης του διαγωνισμού που είναι σε εξέλιξη.
 Πως είναι δυνατόν μια αστυνομία που λαμβάνει προληπτικά μέτρα για πάρα πολλά μικρά και σημαντικά γεγονότα και εκδηλώσεις καθημερινά, να μην έχει φροντίσει για την καθαριότητα των δικών της εγκαταστάσεων!!!!!
Σήμερα.....μια αστυνομία που καθημερινά παρέχει  υπηρεσίες και μέσα καθημερινά σε Ν.Π.Δ.Δ, Ν.Π.Ι.Δ, τράπεζες, ιδιωτικές ανώνυμες εμπορικές κερδοσκοπικές εταιρίες, αθλητικούς συλλόγους, χρηματαποστολές, φύλαξη καλλιτεχνικών έργων, ιδιωτικών αγαθών μεγάλης αξίας και υπηρεσίες εκπαίδευσης σε ιδιώτες, και μάλιστα χωρίς την προβλεπόμενη   καταβολή ανταλλάγματος.
Σήμερα.........μια αστυνομία που με τις  πολυάριθμες μετακινήσεις αστυνομικών δυνάμεων από την μια μεριά της Χώρας στην άλλη και για τους παραπάνω λόγους, αλλά και για λόγους δημοσίου συμφέροντος, ξοδεύει υπέρογκα ποσά.
Την ίδια μέρα ........πως είναι δυνατόν μια αστυνομία που λαμβάνει προληπτικά μέτρα για όλους και για όλα, να μην έχει φροντίσει για την καθαριότητα των δικών της εγκαταστάσεων!!!!!
Εφόσον  οι καθαρίστριες και τα συνεργεία καθαρισμού δεν υπάρχουν λόγω μη έγκρισης της δαπάνης η  του διαγωνισμού που είναι σε εξέλιξη, η τέλος πάντων κάτι παρόμοιο!!!!!!
 Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!