Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΣΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;

Πρώτα - πρώτα πρέπει να δώσει απάντηση η  ηγεσία της Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης για το αν ζήτησε ενίσχυση των υπηρεσιών με συγκεκριμένο αριθμό νέων Ειδικών Φρουρών από το σύνολο των 1.200 που εξέρχονται εντός των ημερών.
Στην συνέχεια η ηγεσία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, να μας ενημερώσει αν έχει στον σχεδιασμό της να ενισχύσει την Γ.Α.Δ.Θ. με ικανοποιητικό αριθμό νέων Ειδικών Φρουρών η αν συνεχίσει και εφέτος την τακτική της προηγούμενης χρονιάς και στείλει μόνο έναν συμβολικό αριθμό (5 η 10 Ε.Φ) η και κανέναν όπως διαρρέουν διαφορές πληροφορίες!!!!!!
Στην συνέχεια η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων σε ποιές ενέργειες έχει προβεί προκειμένου να ζητήσει - απαιτήσει την ικανοποιητική ενίσχυση των υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και από ποιούς θεσμικούς παράγοντες;;;
-Η Α.Σ.Π.Α πάντως απέστειλε επιστολή προς όλους τους Βουλευτές όλων των Κομμάτων Α' κ Β' Θεσσαλονίκης και ζητεί την παρέμβαση τους προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα των κενών οργανικών θέσεων της Γ.Α.Δ.Θ. που αγγίζουν τις 1.000 περίπου!!!!
Τέλος σημειώνουμε ότι τυχόν απάντηση του Α.Ε.Α. ότι δεν υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις Ε.Φ. στην Θεσσαλονίκη, αποτελεί υπεκφυγή και αστείος ισχυρισμός διότι ούτε η Γ.Α.Δ.Α. έχει κενές οργανικές θέσεις Ε.Φ.
Α.Σ.Π.Α