Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

«ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ»

Στους συναδέλφους μας που επελήφθησαν και ενεπλάκησαν του επεισοδίου, με  "πρωταγωνιστή" τον πρώην Υπουργό ,πρώην Βουλευτή κύριο Κίμωνα Κουλούρη, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας, στον ελαφρά τραυματισμένο συνάδελφο του ευχόμαστε γρήγορη σωματική  αποκατάσταση του τραύματος του.
Η υποδειγματική - επαγγελματική και ψύχραιμη στάση με την οποία ενήργησαν, μας κάνει όλους πολύ υπερήφανους.
Η στάση και συμπεριφορά ακόμη και σήμερα του συγκεκριμένου "πρωταγωνιστή" έχει δημιουργήσει  αλγεινή εντύπωση στο πανελλήνιο, ελπίζουμε στο μέλλον να μην χρειαστεί κάποιος από μας να αντιμετωπίσει παρόμοιο περιστατικό διότι το συγκεκριμένο περιστατικό υα γίνει παράδειγμα προς αποφυγή από τους  πολιτικούς  και τα δημόσια πρόσωπα και στο μέλλον θα δείχνουν σεβασμό απέναντι στα όργανα της τάξης και Τους νόμους.
-Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας όταν ενεργούν με πλήρη επαγγελματική ευσυνειδησία, να μην φοβούνται τίποτα και κανέναν, "κανείς δεν είναι υπεράνω του Νόμου".
Οι εποχές που κάποιοι "ισχυροί " και μη απαξίωναν, και απειλούσαν τους αστυνομικούς που έκαναν την δουλεία τους, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και όταν τέτοιες  συμπεριφορές κάνουν  δημόσια την εμφάνιση τους καταδικάζονται με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο.
Α.Σ.Π.Α