Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ............

Πέρασε το τρίμηνο (Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος)των αναδρομικών κρατήσεων που σε πολλές των περιπτώσεων έδιναν μηδενικά η αρνητικά σημειώματα αποδοχών , δυστυχώς όμως και οι πρώτοι δύο μήνες μισθοδοσίας μας "έκρυβαν εκπλήξεις" και σημαντικά μειωμένες αποδοχές.
Ειδικότερα:
1. Με την μισθοδοσία Ιανουαρίου είδαμε να "εξαφανίζεται" το επίδομα συζύγου

και μάλιστα αναδρομικά από τον Νοέμβριο, χωρίς μάλιστα να ενταχθούμε στο ενιαίο μισθολόγιο!!!! Ενώ συνεχίζεται ακόμη το "πάγωμα" των μισθολογικών προαγωγών και ου χρονοεπιδόματος.
"Δύο μέτρα και δύο σταθμά" !!!!!
2.Με τη μισθοδοσία Φεβρουαρίου  βλέπουμε και νέες μειώσεις στις αποδοχές τους που αφορούν την επιβολή της έκτακτης μηνιαίας εισφοράς αλληλεγγύης του 2012.
Ενώ εκκρεμεί και η αύξηση της μηνιαίας κράτησης για τους παλαιούς ασφαλισμένους του τομέα πρόνοιας του ΤΕΑΠΑΣΑ σε ποσοστό 7,5% (επί του βασικού μισθού, του επιδόματος χρόνου υπηρεσίας και του σταθερού χρηματικού ποσού των 317€), των δε νέων ασφαλισμένων σε ποσοστό 5% επί του συνόλου των χορηγούμενων αποδοχών.
Πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν στην Κυβέρνηση , ότι όσο μειώνουν τις πενιχρές αποδοχές των αστυνομικών με νέες εισφορές,  συνεχείς αυξήσεις στη φορολογία, με μειώσεις και καταργήσεις επιδομάτων  ,τόσο πιο πολύ τα οικονομικά τους προβλήματα θα "στροβιλίζονται" συνέχεια στο μυαλό τους και θα επηρεάζουν αρνητικά την απόδοση και αποτελεσματικότητα τους χωρίς δική τους υπαιτιότητα, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό............!!!!!!!!!!!

Α.Σ.Π.Α