Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ!!


Η Α.Σ.Π.Α δεν μπορεί να μείνει απαθής μετά τα τελευταία επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής ,τον θανάσιμο τραυματισμό αστυνομικού από κυνηγετικό όπλο που έδωσε - δίνει μάχη για την ζωή του στο Νοσοκομείο και το τραυματισμό άλλων έξι (6) συναδέλφων.

Ευχόμαστε σε όλους γρήγορη ανάρρωση και είμαστε δίπλα τους.

Η Α.Σ.Π.Α θα προτείνει στην Ένωση μας να κινηθεί δικαστικά εναντίον όλων εκείνων που εκθέτουν σε σοβαρούς κινδύνους τους συναδέλφους μας σε ένα θέμα που όπως έχουμε καταγγείλει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...

Επίσης  στους ήδη συλληφθέντες και στον δράστη –που θα συλληφθεί -που φέρεται ότι πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού, να παραστεί η Ένωση ως πολιτική αγωγή για την ποινική και αστική ευθύνη ενός εκάστου εξ αυτών που έθεσαν σε κίνδυνο την ζωή των μελών συναδέλφων μας.

Το γεγονός της άμεσης αντίδρασης της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας μας όταν έγινε η πρώτη επίθεση στις εγκαταστάσεις της Εταιρίας και κάηκε ο εξοπλισμός της , όπως αυτή εκδηλώθηκε με την άμεση και αυτοπρόσωπη παρουσία τους στις εγκαταστάσεις , εδώ με λύπη μας σημειώνουμε το ενδιαφέρον τους ήρθε με καθυστέρηση  τώρα που τραυματίσθηκαν επτά (7) αστυνομικοί ...προφανώς θεωρούμαστε αναλώσιμοι!!!!!!!

Τέλος ας αναλογισθούμε όλοι μας τις ευθύνες μας, πολιτικοί, αστυνομικοί, εργαζόμενοι , διαμαρτυρόμενοι και επιχειρηματίες και ας δώσουμε ένα τέλος σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση.

Α.Σ.Π.Α