Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!!


Ο συνδικαλιστικός εκλογικός συνδυασμός "Ενωμένοι Αστυνομικοί Αθήνας - ΕΝ.Α.Α" είναι μια κίνηση νέων αστυνομικών που υπηρετούν σε διάφορες μάχιμες αστυνομικές υπηρεσίες της Αθήνας,
 που έχουν όρεξη, θέληση και μεράκι να προσφέρουν για το συνάδελφο και είναι γνώστες όχι μόνο των προβλημάτων των υπηρεσιών τους, αλλά και των ευρύτερων προβλημάτων της Αστυνομίας.
Σύμφωνα με την ιδρυτική τους διακήρυξη "ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΦΑΥΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΩΔΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ.
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ .
Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ,ΕΠΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ,ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΘΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΛΩΝ, ΕΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.

ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.
ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ."

δημιουργούν προσδοκίες στους αστυνομικούς της Αθήνας, είναι νέοι, είναι μαχητικοί και γι αυτό τους στηρίζουμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Α.Σ.Π.Α