Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Θεσσαλονίκη :Ανατέθηκε στους σκοπούς και ο ρόλος καθαρίστριας της σκοπιάς του;

Δευτέρα, 27 Μάιος 2013
-
Ανυπόγραφη έγγραφη διαταγή – ανακοίνωση της Υπηρεσίας ορίζει του νυχτερινούς σκοπούς, ως υπεύθυνους για την καθαριότητα της σκοπιάς και των γύρω χώρων.
                                            

Μεγάλη έκπληξη, αλλά και αγανάκτηση, προκάλεσε στην Ένωσή μας, ανυπόγραφη έγγραφη διαταγή – ανακοίνωση  της Υπηρεσίας, που αναρτήθηκε στις σκοπιές του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, η οποία ορίζει του νυχτερινούς σκοπούς, ως υπεύθυνους για την καθαριότητα της σκοπιάς και των γύρω χώρων.
Αντί να βρεθεί μόνιμη νόμιμη λύση, αντί να μετατρέπονται οι εργαζόμενοι αστυνομικοί σε «καθαρίστριες», όπου αντί του θεσμικού τους ρόλου που είναι η προστασία των πολιτών, καθαρίζουν τις Υπηρεσίες τους και αντί να βάζουμε, ορισμένες φορές, χρήματα από τις τσέπες μας για να πληρώσουμε τα ιδιωτικά συνεργεία καθαριότητας, ορισμένοι  από τη Διοίκηση εξέδωσαν μη σύννομες ανυπόγραφες διαταγές, οι οποίες δεν φέρουν ημερομηνία και ούτε τη σφραγίδα της Υπηρεσίας και επιθυμούν να ορίσουν υπεύθυνους με ανεύθυνο τρόπο.
Ας γίνει έρευνα για την απαράδεκτη, από άποψη καθαριότητας, κατάσταση που επικρατεί στις περισσότερες Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης.      


http://www.eayth.gr