Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Όλοι παρόντες στην Πλατεία Λευκού Πύργου

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΡΙΘ. ΕΓΚΡ. ΠΡΩΤ.: 5995/1995

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 166/2013     ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ    02/09/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Η άσχημη και απαράδεκτη κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Είμαστε εξαθλιωμένοι, από κάθε πλευρά, ενώ οι περισσότερες Υπηρεσίες μας υπολειτουργούν λόγω των πολλών και σοβαρών ελλείψεων, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε και εμείς αλλά και οι συμπολίτες μας.

Από την άλλη, η Κυβέρνηση  δεν δείχνει να κατανοεί τα σοβαρά προβλήματά μας. Απλά το τελευταίο διάστημα μας παρέδωσε ένα Σχέδιο Νόμου, που το μόνο που τροποποιεί είναι ότι αυξάνει τις διοικητικές θέσεις και τις θέσεις των ανώτατων αξιωματικών. Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει για το χαμηλόβαθμο προσωπικό.

Τα ωράρια δεν τηρούνται, δεκάδες ημερήσιες αναπαύσεις οφείλονται σε πολλούς συναδέλφους, στα κρατητήρια των Υπηρεσιών μας κρατούνται παράτυπα ποινικοί κρατούμενοι και δυστυχώς, δεν φαίνεται κάτι θετικό στον ορίζοντα.

   Για όλα τα ανωτέρω:

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΜΕ ΣΤΟΛΗ, ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΣΤΟΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΩΡΑ 17:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

 

Η παρακμή και η απαξίωση του Έλληνα Αστυνομικού ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

                   

                Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Θ.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
 
ΠΑΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                 ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
6976518061                                                     6948586943