Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΚΛΗΡΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΩΡΑΡΙΑ ΔΙΠΛΑ!Άρθρο του ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗ Ιωάννη

Ημέρα εθνικής εορτής, εθνικής παλιγεννεσίας,ανόρθωσης εθνικού φρονήματος, γενικά εορταστική ιδίως για την πόλη μας την Θεσσαλονίκη. Τον εορταστικό αυτό χαρακτήρα δεν δείχνουν να τον συμμερίζονται οι υπεύθυνοι των μέτρων. Υπηρεσίες που αλλάζουν μεταμεσονύκτιες ώρες για την τροχαία, διπλοβαρδυες για δυνάμεις
ΔΑΕΘ.Σε μια ατμόσφαιρα που η πολιτική ηγεσία έχει δείξει την αποστροφή της στην αστυνομοκρατία εμείς συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο copy paste με τα περσινά μέτρα.Σαν να μην έφταναν όλα αυτά συνάδελφοι που υπηρετούν στην δεκαμελή της Θεσσαλονίκης διεξήγαγαν και πεζή περιπολία χωρίς ατομικό οπλισμό. Πολλά τα προβλήματα, πολλά τα παράπονα που ταλανίζουν το προσωπικό.Αν η πολιτική ηγεσία θέλει να αφουγκραστεί τα πραγματικά προβλήματα και να λύσει κάποια θα πρέπει να συναντηθεί με τον συνάδελφο της τροχαίας στην διασταύρωση, τον αστυνομικό στο τμήμα, και να μπει στις κλούβες.
ΥΓ.Να γνωρίζεται κύριοι συνάδελφοι πως ακούμε τα προβλήματα σας,όπου μπορούμε παρεμβαίνουμε σαν σωματείο, και κάτι ακόμη,το θάρρος της γνώμης όταν μάλιστα είναι επώνυμο,δεν θα πρέπει να στρογγυλέψει για να γίνουν αρεστά.Είμαστε εκλεγμένοι εκπρόσωποι των συναδέλφων και απλά φωνάζουμε αυτό που οι άλλοι ψιθυρίζουν.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ