Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Δείτε γιατί συνελήφθησαν 10 άτομα στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πρώτες πρωινές ώρες, δυο άντρες, ηλικίας 32 και 17 ετών, οι οποίοι λίγη ώρα νωρίτερα αφαίρεσαν Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο από περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Επίσης, συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω πρώτες πρωινές ώρες της εχθές, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης υπηρεσίας, δυο 42χρονοι, οι οποίοι στην περιοχή του κέντρου της πόλης, αφού διέρρηξαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του μια γυναικεία τσάντα.
Βραδινές ώρες χθες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο ιδιοκτήτης του οποίου αναζητείται, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι 50χρονος , ως υπεύθυνος του καταστήματος, είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 20 Η/Υ, σε έναν 1 εκ των οποίων διενεργούνταν παράνομα παίγνια, από 57χρονη θαμώνα του καταστήματος. Οι ανωτέρω συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκαν οι Η/Υ.
Τέλος, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Γεωργίου, απογευματινές ώρες χθες , συνέλαβαν στην περιοχή της Ασπροβάλτας, τέσσερα άτομα, ηλικίας 23, 24, 25, 26 ετών, (2 γυναίκες – 2 άντρες), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης καθώς και μιαμεταλλική συσκευή απόξεσης ινδικής κάνναβης.

ΠΗΓΗ: thestival.gr