Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Εφάρμοσαν τον Νόμο και εγκαλούνται γιαυτό;Άρθρο του ΤΣΑΪΡΙΔΗ Θεόδωρου


Θα γίνω ο κακός και θα πω πολλά μπράβο στους συναδέλφους της 'ΖΗΤΑ' που κατάφεραν και επιλήφθηκαν σε ένα τόσο δύσκολο περιστατικό εκτελώντας απλά τα προβλεπόμενα από τον νόμο.
Να είστε σίγουροι ότι πιο άβολα από όλους εσάς αισθάνθηκαν αυτοί οι άνθρωποι που κλήθηκαν να συλλάβουν τον "ΚΑΣΤΑΝΆ" και να εφαρμόσουν έναν νόμο ο οποίος για πάρα πολλούς είναι άδικος.
Αλλά δεν είναι αυτοί οι αρμόδιοι να κρίνουν το πόσο δίκαιος ή άδικος είναι ο νόμος και το κυριότερο αν δεν τον εφάρμοζαν,θα πήγαιναν για παράβαση καθήκοντος με μεγάλο τον κίνδυνο να χάσουν την δουλειά τους.Τότε όμως,όλοι εσείς οι επικριτές τους θα σφυρίζατε αδιάφορα και θα αδιαφορούσατε πλήρως για το μέλλον αυτών των παιδιών.
Ο νόμος είναι ίδιος για όλους είτε μας αρέσει είτε όχι και οι Αστυνομικοί οφείλουν να τον εφαρμόζουν για όλους όπου και όποτε καλούνται.
Τώρα αν κάποιοι υψηλά ιστάμενοι δεν τον εφαρμόζουν για τους ίδιους ή για φίλους και κολλητούς δεν φταίει ο Έλληνας Αστυνομικός.
Η προσπάθεια στοχοποιήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας από μεγάλη μερίδα "νομοταγών" πολιτών καλά κρατεί.
Καλό είναι να αφήσουν τους αστυνομικούς να κάνουν την δουλειά τους, διότι δεν θα ήθελε κανείς να δει τι του ξημερώνει με μία "άπραγη" Αστυνομία......

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος
Αντιπρόεδρος Ε.Α.Υ.Θ.
Μέλος ΑΣΠΑ