Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.Σ.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΑΓΚΑΔΑ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι η Δ.Ε.Σ.Ε. Θες/νίκης έχει προγραμματίσει την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης στο ρεύμα εξόδου της οδού Λαγκαδά, στο τμήμα της από την οδό Μαβίλη (Πλ. Δημοκρατίας), μέχρι την οδό Βενιζέλου, καθώς και στη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου.

Συνεπεία των εργασιών:

  • Το Σάββατο 4-6-2011 και καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος του ρεύματος εξόδου της οδού Λαγκαδά, στο τμήμα της από την οδό Μαβίλη μέχρι την οδό Βενιζέλου, καθώς και στις καθέτους οδούς του συγκεκριμένου τμήματος της οδού Λαγκαδά.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από το ελεύθερο κάθε φορά μέρος του ρεύματος εξόδου της οδού Λαγκαδά.

  • Την Κυριακή 5-6-2011, κατά τις πρωινές ώρες θα διακόπτεται εναλλάξ η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ήμισυ του πλάτους του ρεύματος εξόδου της οδού Λαγκαδά, στη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου. Επίσης, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα καθόδου της οδού Ελ. Βενιζέλου, από την οδό Νεοχωρίου μέχρι την οδό Λαγκαδά, από το ρεύμα εισόδου της οδού Λαγκαδά προς την οδό Ελ. Βενιζέλου καθώς και η κίνηση από την οδό Αγ. Πάντων προς την οδό Ελ. Βενιζέλου και αντίστροφα. Επιπλέον, όταν οι εργασίες θα εκτελούνται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος εξόδου της οδου Λαγκαδά, δε θα είναι δυνατή η αριστερή στροφή προς την οδό Αγ. Πάντων.
Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων  θα γίνεται από το ελεύθερο κάθε φορά μέρος του ρεύματος εξόδου της οδού Λαγκαδά, από την οδό Νεοχωρίου και από τον κόμβο Λαγκαδά-Αγ. Δημητρίου για την κίνηση από και προς την οδό Ελ. Βενιζέλου και γενικότερα την περιοχή της Νεάπολης.

Ο Ο.Α.Σ.Θ έχει προγραμματίσει κατάλληλα τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών που επηρεάζονται.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Υπηρεσία μας θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα τροχαίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί που θα κινούνται στην περιοχή των έργων, να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται προς τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης και των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές, προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.