Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Η Α.Σ.Π.Α. ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΕΝΣΤΟΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ !!!

Η Α.Σ.Π.Α θα δώσει δυναμικό παρόν στις ένστολες κινητοποιήσεις!!!!!



Συνάδελφοι
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, παρά μόνο ο δρόμος του ΑΓΩΝΑ!!!!

Τα ισοπεδωτικά μέτρα των περικοπών που υπαγορεύονται από το «ΜΝΗΜΟΝΙΟ» και οδηγούν στην προβληματική λειτουργία της Αστυνομίας ώστε να καταστεί αυτή ανήμπορη και να απαξιωθεί στα μάτια των πολιτών, δεν θα περάσουν θα τα ακυρώσουμε στην πράξη με τις δυναμικές κινητοποιήσεις μας .

Κάποιοι  στο όνομα του κέρδους απεργάζονται σενάρια ακόμη και ιδιωτικοποίησης του δημοσίου αγαθού της ασφάλειας , ελάτε όλοι μαζί να τους διαψεύσουμε!!!!

Μπορεί οι ένστολοι πολίτες της Χώρας αυτής να οδηγήθηκαν στην φτώχεια με τις

περικοπές , τις μεγάλες αυξήσεις σε όλα τα αγαθά, την  αλματώδη αύξηση της έμμεσης  και άμεσης φορολογίας και όλα αυτά να μας οδήγησαν  στην πλήρη ανατροπή του οικογενειακού μας προγραμματισμού   , όμως ως εδώ δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να μας οδηγήσουν στην αδυναμία να μην μπορούμε να προστρέξουμε στον συμπολίτη μας που κινδυνεύει από το έγκλημα!!!!

Όλοι μαζί ενωμένοι θα δώσουμε το δυναμικό μας παρών στο κάλεσμα του Συνδικαλιστικού μας Κινήματος στις Ένστολες Περιφερειακές Κινητοποιήσεις όποτε αυτές προγραμματιστούν (δεύτερο δεκαήμερο Ιουνίου) και στην συνέχεια αν δεν έχουμε θετικά αποτελέσματα στην Μεγάλη Πανελλαδική Ένστολη  Κινητοποίηση στην Αθήνα, το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου.
  
Σε αυτή τη προσπάθεια μας σίγουρα θα έχουμε μαζί μας την Ελληνική Κοινωνία που  συμμερίζεται τις αγωνίες μας και θα σταθεί στο πλευρό μας.

Για τις λεπτομέρειες των κινητοποιήσεων (ημέρα – ώρα και τόπος) θα ενημερωθείτε μέσα από τις αναρτήσεις μας έγκαιρα.

ΟΧΙ!! στην υπονόμευση της λειτουργίας της αστυνομίας!!!!
Στο αγαθό της ασφάλειας δεν χωρούν εκπτώσεις και περικοπές!!!!

Α.Σ.Π.Α