Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ

Θεσσαλονίκη 07 Ιουνίου  2011

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

             


              
             ΠΡΟΣ
 1.Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη
 2.Δημοτικό Συμβούλιο


Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε
Αξιότιμοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

Θεωρώντας δεδομένη  την αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλεται από τις  Αστυνομικές Υπηρεσίες - και τους Αστυνομικούς που υπηρετούν σ΄αυτές - που λειτουργούν στα όρια του Δήμου σας προκειμένου  να εγκαθιδρύσουν ένα ασφαλές περιβάλλον καθημερινής διαβίωσης των Δημοτών σας, ως άλλως έχουν υποχρέωση.

Επίσης είναι κοινά αποδεκτό και παραδεκτό πως η αποτελεσματικότητα ενός υπαλλήλου συναρτάτε σε μεγάλο βαθμό  και από την διασφάλιση των συνθηκών   εργασίας του.

Όπως έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν – κατόπιν καταγγελιών από αστυνομικούς που υπηρετούν στο Α.Τ και Τ.Α Πυλαίας – οι παραπάνω συνθήκες δεν είναι διασφαλισμένες στο κτήριο που στεγάζονται οι υπηρεσίες αυτές διότι η μεν στέγη του είναι από αμίαντο με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των συναδέλφων μας!!!!!! οι δε λοιποί χώροι χρειάζονται στοχευόμενες παρεμβάσεις ώστε να καταστούν πιο λειτουργικές .

Για όλα τα παραπάνω και γνωρίζοντας ευαισθησίες σας σχετικά με το θέμα τις Υγιεινής και Ασφάλειας των εργαζομένων , παρακαλούμε για τις άμεσες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των παραπάνω επισημάνσεων .

Α.Σ.Π.Α.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ