Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ε.Α.Κ.Μ.: Δεν είμαστε υποταγμένοι ! Δεν είμαστε δεδομένοι


Δευτέρα, 11 Μάρτιος 2013

-
ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ!
Δυστυχώς οι περισσότεροι εξ υμών αντιλαμβανόμαστε με τον πιο ανάλγητο τρόπο ακόμα και σήμερα, σε αυτό το χρονικό σημείο όπου μπορεί να γίνει δηλαδή ένας απολογισμός της κυβερνητικής συμπεριφοράς προς τα Σ.Α. από την συγκρότηση της Κυβέρνησης μέχρι σήμερα, πόσο τραγικά εξαπατήθηκαν οι ένστολοι διαχρονικά από την εμφάνιση της οικονομικής δυσπραγίας του Κράτους και γενικότερα της οικονομικής κρίσης. Προβληματιζόμαστε για τα κάτωθι:

1ον «Αυτή ήταν άραγε η περίφημη “Αναδιαπραγμάτευση” και αν ναι διερωτώμεθα πόσο χειρότερα θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα τελικά εάν αυτή δεν γινόταν καθόλου και απλά γινόταν απλή εφαρμογή του Μνημονίου…?

2ον Εάν πράγματι θα μπορούσαν να είναι χειρότερα για έναν Αξιωματικό τότε ρωτάμε τον Κο Πρωθυπουργό και τον Κύριο Υπουργό Οικονομικών εάν είναι υπερήφανος για την «δίκαια κατανομή μισθολογικών βαρών» στην Ελληνική Κοινωνία! Εάν θεωρεί τον Αξιωματικό και τον εξομοιώνει ως ένα ακόμα Δημόσιο Υπάλληλο τότε του απαντάμε «Μακάρι να μας θεωρούσατε ως έναν τέτοιο! Σίγουρα θα είχαμε καλύτερη τύχη»

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ!
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΑΚΤΥΛΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ     ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

http://www.eakm.gr