Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ… ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.. Η΄ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ..?

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ… ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.. Η΄ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ..?

Το μέτρο της απόσυρσης οχημάτων  παλιάς τεχνολογίας και ασφάλειας, που με τόσο φασαρία κάθε λίγο και λιγάκι «λανσάρεται» από την Πολιτεία προφανώς αφορά μόνο τα Ιδιωτικής Χρήσης  οχήματα και πάντως όχι τα αστυνομικά.
Από την άλλη ο διετής προβλεπόμενος τεχνικός έλεγχος του Π.Δ. 45/2008 «περί υγιεινής και ασφάλειας των αστυνομικών» των  οχημάτων  γίνεται μόνο στα «χαρτιά», με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει!!!!!

Ειδικά αυτό που συμβαίνει με τις μοτοσικλέτες  των «Ζ» της Αμέσου Δράσεως συμπεριλαμβανομένου και των δικύκλων της Δ/νσης Τροχαίας, ίσως αποτελεί και «εγκληματική» αδιαφορία.
Μηχανές δεκαετίας  είναι περίπου 40 από το σύνολο της δύναμης, που αποτελείται από  105 δίκυκλες μοτοσικλέτες. Οι 40  παλαιότερες  έχουν δεκάδες μηχανικά προβλήματα,  σπασμένα, επανακολλημένα και ξαναεπανακολλημένα υποπλαίσια!!!!!
Συμφωνά με ειδικούς τεχνικούς που αναζητήσαμε και ρωτήσαμε, το σπάσιμο και η επανακόλληση του υποπλαισίου  μιας δίκυκλης μοτοσικλέτας  επηρεάζει την «ευστάθεια και την κίνηση της μοτοσικλέτας»!!!!!

Επομένως ελάχιστη υποχρέωση της Φυσικής μας Ηγεσίας, είναι η άμεση απόσυρση και εφοδιασμός της νευραλγικής αυτής υπηρεσίας με καινούργιες μοτοσικλέτες .
Κίνηση που θα συμβάλλει άμεσα και στην αναπτέρωση του ηθικού των «Ζητάδων».

Α.Σ.Π.Α.