Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η Ε.Α.Υ.Θ. καλεί όλους τους συναδέλφους στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 09-05-2014 και ώρα 10:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Α.ΜΕ.Θ.

Θεσσαλονίκη, 30 Απριλίου 2014
Αρ. Πρωτ.: 65ια/2014
Συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, σας καλεί στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα γίνει ως κατωτέρω: Η Α’ και Β’ Γενική Συνέλευση στις 02-05-2014 ώρα 10:00 και στις 07-05-2014 ώρα 10:00, αντίστοιχα, στα γραφεία της Ένωσης στην οδό Αριστοτέλους 12, αλλά λόγω πιθανής μη απαρτίας και προς αποφυγή ταλαιπωρίας, καλείστε να προσέλθετε στη Γ’ Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 09-05-2014 και ώρα 10:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης (οδός Μοναστηρίου 326).
Στην Γενική Συνέλευση έχουν προσκληθεί και θα ενημερώσουν αναλυτικά για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν (οικονομικά – εργασιακά - ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά θέματα), το Προεδρείο της Ομοσπονδίας μας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Επίσης, έχει κληθεί να παραστεί ο Νομικός Σύμβουλος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. για να μας ενημερώσει για όλα τα νομικά ζητήματα που μας αφορούν, καθώς και τις διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας μας.
Η παρουσία όλων κρίνεται σημαντική και επιβεβλημένη.
Πρόγραμμα – Ημερήσια Διάταξη:
1) Χαιρετισμός Προέδρου και Γενικού Γραμματέα Ένωσης
2) Απολογισμός έργου Διοικητικού Συμβουλίου
3) Οικονομικός Απολογισμός 2014 – Προϋπολογισμός 2015
4) Ενημέρωση από Νομικό Σύμβουλο Ένωσης
5) Λοιπά ζητήματα – θέματα Ένωσης
6) Τοποθετήσεις Μελών Δ.Σ. –Αντιπροσώπων Π.Ο.ΑΣ.Υ.
7) Τοποθετήσεις Μελών Ένωσής μας
Εν συνεχεία, θα τοποθετηθούν οι προσκεκλημένοι της φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και το Προεδρείο της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Στην Συνέλευση έχει κληθεί και θα παραστεί ο καθηγητής Οικονομικών Κοινωνικής Πολιτικής του  Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Σάββας ΡΟΜΠΟΛΗΣ ο οποίος θα μας ενημερώσει, στα πλαίσια μιας μελέτης, για την βιωσιμότητα και την εξέλιξη του συστήματος δημόσιας ασφάλισης. Ένα θέμα που αφορά όλους συναδέλφους και ιδίως τους νέους συναδέλφους.
Για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν την επικουρική ασφάλιση στην Ελλάδα αλλά και για την βιωσιμότητα ασφαλιστικού μας Ταμείου Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. θα τοποθετηθεί και θα μας ενημερώσει ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Νικόλαος ΦΡΑΓΚΟΣ.
Τέλος, το Προεδρείο της Ένωσής μας θα βραβεύσει την Πρωταθλήτρια Ομάδα του  2ου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ. για την αξιέπαινη προσπάθειά τους για την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και του «ευ αγωνίζεσθαι».