Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ Δ.Α.Ε.Θ. 19/09/2012

                                                          
                                                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Σήμερα 18-09-2012 πραγματοποιήθηκε στη Δ.Α.Ε.Θ., με πρωτοβουλία της Ένωσης και ύστερα από τα έντονα και συνεχή παράπονα των συναδέλφων που υπηρετούν στη συγκεκριμένη υπηρεσία, συγκέντρωση προσωπικού παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγου κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Δημήτριου, του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγου κ. ΚΟΥΚΙΟΥ Τρύφωνα, του Διευθυντή της Δ.Α.Ε.Θ. Ταξίαρχου κ. ΤΖΙΜΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνου και του διοικητή της Υ.Α.Τ. Αστυνομικού Υποδιευθυντή κ. ΔΟΥΒΑΛΗ Γεωργίου. Εντύπωση προκάλεσε η απουσία του διοικητή της Υ.ΜΕ.Τ. Αστυνομικού Υποδιευθυντή κ. ΡΙΖΑΚΗ Μιχαήλ.
   Στη συγκέντρωση τέθηκαν από το προεδρείο της Ένωσης και τους συναδέλφους τα συσσωρευμένα  προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην υπηρεσία. Συγκεκριμένα, η καταστρατήγηση ωραρίου, η τεράστια κατασπατάληση δυνάμεων, η μη έγκαιρη ανακοίνωση υπηρεσίας,  όπως προβλέπεται από το νόμο (Π.Δ. 394/2001), η έλλειψη προσωπικού με αποτέλεσμα την συνεχή καταπόνηση του ήδη υπάρχοντος. Επίσης, τέθηκε το θέμα των συνεχών μετακινήσεων των διμοιριών σε Διευθύνσεις άλλων νομών, καθώς και η συνεχόμενη απασχόληση του προσωπικού  της Υ.ΜΕ.Τ. σε μέτρα τάξης στο δικαστικό μέγαρο.
   Η συγκέντρωση διήρκησε περί τις (2) δύο ώρες. Το προεδρείο και οι συνάδελφοι αναμένουν την άμεση ανταπόκριση της ηγεσίας και την επίλυση των προβλημάτων που τέθηκαν.

                        ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Α.Υ.Θ.

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
       6979518061                                                                6979972444

www.eayth.gr