Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Μάριος Δημητριάδης - Σκοτεινές Μέρες

Εντελώς αναπάντεχα, μέσα στη ρουτίνα της ζωής του, ο Έκτορας – ο πρωταγωνιστής του βιβλίου – βρίσκεται να ακροβατεί ανάμεσα σε δύο παράλληλους κόσμους στον πραγματικό κόσμο και έναν άλλο, φαινομενικά ίδιο με τον δικό του, αλλά σκοτεινό και παράξενο.
Δύο απρόσωποι φρουροί, ένας παράφρων δαίμονας, μια σειρά από δεκάδες νέους φυσικούς νόμους και μια μοναχική γυναίκα που θα τον οδηγήσουν σε δύσκολες αποφάσεις, μέσα από μια κούρσα διαφορετικών εποχών. Θα καταφέρει να βρει τις απαντήσεις στην απρόσμενη αυτή στροφή της ζωής του; Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου. Λίγα λόγια για τον συγγραφέα: Ο Μάριος Δημητριάδης γεννήθηκε στο Χόλιμπουργκ της Γερμανίας και μεγάλωσε στον Ασκό
Θεσσαλονίκης, όπου και έμεινε μέχρι τα 18 του χρόνια. Σπούδασε στη Γεωπονική Σχολή του Α.Π.Θ., παρακολούθησε μαθήματα ευρωπαϊκής και βυζαντινής μουσικής. Παίζει και διδάσκει κλασική και ηλεκτρική κιθάρα. Είναι λάτρης της τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ζει με τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργάζεται. Οι «Σκοτεινές Μέρες» είναι η πρώτη συγγραφική του προσπάθεια. Το βιβλίο του θα το βρείτε σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία της Θεσσαλονίκης.