Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Αγαπητοί μου συνάδελφοι, - ες γεια σας.
Τα τελευταία 4 χρόνια έχω δεχτεί δριμεία επίθεση από διάφορους λασπολόγους - φαντάσματα οι οποίοι με ανυπόγραφα κείμενα προσπαθούν να με πλήξουν συνδικαλιστικά και όχι μόνο.
Η αρχή έγινε μόλις ανέλαβα υπεύθυνος έκδοσης της εφημερίδας της Ένωσης σε μια μνεία που είχα κάνει για άρθρο που θα εξηγούσε την κατασπατάληση δυνάμεων σε μέτρα τάξης καθώς και τον ασήμαντο πολλές φορές λόγο που μετακινούνται εκτός έδρας (άθλια ξενοδοχεία, ελεεινή

σίτιση, ελάχιστη αποζημίωση, εξοντωτικά ωράρια) οι διμοιρίες.
Οι συκοφάντες τότε και χωρίς να περιμένουν να διαβάσουν στην επόμενη εφημερίδα το συγκεκριμένο άρθρο, αφού έστειλαν ψευδέστατη επιστολή σε ηγεσία, εσωτερικές υποθέσεις, εισαγγελέα κλπ. λέγοντας ότι υπάρχει καταγγελία από εμένα για οικονομική αποζημίωση (εκτός έδρας). Μάλιστα ενέπλεξαν τον πρώην πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ.  κ. Κυριαζίδη και του τότε προέδρου της Ε.Α.Υ.Ν.Θ. κ. Παδιώτη με βλακώδεις καταγγελίες, το έγγραφο αυτό δε εστάλει με ψευδή στοιχεία και διεύθυνση.
Για να γνωρίζετε όλη την αλήθεια δόθηκε από εμένα κατάθεση στις εισαγγελικές αρχές Θεσσαλονίκης και η υπόθεση έκλεισε.
Το χτύπημα συνεχίστηκε με τα παπαγαλάκια να διαδίδουν τα ανυπόστατα αυτά ψεύδη καλύπτοντας αλλότρια συμφέροντα.
Πριν από έξι μήνες ένας άλλος λεχρίτης με άμεση πρόσβαση στο κτίριο της Δ.Α.Ε.Θ. άφησε κάποιες εκατοντάδες χαρτιά που αναφέρονται και πάλι σε κάποιους…………………ποιους ; ; ; ;  που έκαναν κακό στους συναδέλφους.
Συνάδελφοι ας μην ξεγελιόμαστε το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η μάχη γίνεται με έργα και πράξεις και όχι με άθλια λασπογραφήματα.
Υ.Γ. Αναζητούνται δύο λεχρίτες ένας κοντορεβιθούλης λασπογράφος και ένας ανεγκέφαλος δειλός να μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε την συγγραφή των παραμυθιών της χαλιμάς.          
Τσεκούρας Χαράλαμπος                                                                                                  Ταμίας Ε.Α.Υ.Ν.Θ.                                                                                                Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.                                                                                                  Μέλος Α.Σ.Π.Α.