Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Το Προεδρείο της Ένωσης Θεσσαλονίκης ,έκανε επίσκεψη εργασίας στην Διοίκηση της Δ.Α.Ε.Θ


Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης ,επισκέφθηκε σήμερα 20/7/2012 τον Διευθυντή  της Δ.Α.Ε.Θ Ταξίαρχο ΤΖΙΜΟΠΟΥΛΟ Κών/νο.
Η Δ/νση της υπηρεσίας αυτής ενημερώθηκε από το σωματείο μετά και το εξώδικο που απέστειλε θα είναι κάθετα αντίθετο σε οποιαδήποτε ανάκληση ρεπό , καταστρατήγηση του ωραρίου και θα διαφυλάξει τους συναδέλφους μας απευθυνόμενο στην Δικαιοσύνη.
Επίσης έγινε ειδική αναφορά  για το πεσμένο ηθικό των συναδέλφων που υπηρετούν στις διμοιρίες,  λόγω της συνεχούς καταπόνησης και  κατασπατάλησης των  δυνάμεων.
Η υπομονή των συναδέλφων έχει εξαντληθεί λόγω  των συνεχών και πολλές φορές άσκοπων μετακινήσεων των διμοιριών οι οποίες έχουν στερήσει από το προσωπικό οποιαδήποτε έννοια της προσωπικής τους ζωής.
Επιπλέον απαιτήθηκε  να κοπούν οι "πάρεργες" υπηρεσίες στοις οποίες διατίθενται καθημερινά οι διμοιρίες.

Τέλος εκφράστηκε από την πλευρά του Προεδρείου της Ένωσης η αναγκαιότητα ενίσχυσης με έμψυχο δυναμικό οι διμοιρίες και η αριθμητική αύξηση των διμοιρίων , διότι την  συγκεκριμένη εποχή ,αλλά και από το Σεπτέμβριο και για όλο τον Χειμώνα θα ειναι η αιχμή του δόρατος ,λόγω των κοινωνικών εντάσεων αλλά και λόγω των αγώνων ποδασφαίρου Α' κ Β' Εθνικής.

Κάθε προσπάθεια της Διοίκησης για την ανύψωση του ηθικού των συναδέλφω, ενίσχυσης της υπηρεσίες με υλικοτεχνική υποδομή και προσωπικό θα έχει αρωγό και συμπαραστάτη το Προεδρείο της Ένωσης προκειμένου να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα διότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Α.Σ.Π.Α