Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 53χρονου ημεδαπού

Μεσημβρινές ώρες χθες (11-08-2013), 53χρονος ημεδαπός κατήγγειλε στην Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης ότι ενώ οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας του, στην περιοχή της Τούμπας, εντόπισε τοποθετημένη σε αυτή, μία χειροβομβίδα.
Άμεσα ο χώρος αποκλείστηκε από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Τροχαίας, ενώ συνεργείο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας εξουδετέρωσε τον πυροδοτικό μηχανισμό.
Ο 53χρονος σήμερα (12-08-2013), παρέδωσε σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, τα κάτωθι αντικείμενα που κατείχε στην οικία του, στο κέντρο πόλης:
- 75,9 γραμμάρια κάνναβης (κατεργασμένη και ακατέργαστη),
- Ένα (1) όπλο χειρός, τύπου μπρελόκ,
- Έξι (6) φυσίγγια κρότου,
- Έναν (1) κάλυκα,
- Ένα (1) σπρέυ πιπεριού,
- Ένα (1) μαχαίρι στιλέτο, τύπου «πεταλούδα»,
- Ένα (1) ξιφίδιο,
- Ένα (1) πτυσσόμενο γκλοπ και
- Δύο (2) ηλεκτρικούς εκκενωτές ( tazers ).
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις Νόμου Περί όπλων και Κώδικα Νόμων για τα Ναρκωτικά, οπότε και συνελήφθη.
Προανάκριση διενεργείται από την προαναφερόμενη Υπηρεσία της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προκειμένου εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τοποθετήθηκε το εν λόγω πολεμικό υλικό.
 
Δημοσιευμένο:http://www.astynomia.gr