Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Εξετάσεις στη ΔΕΘ από τους Γιατρούς του Κόσμου

Δημοσιευμένο:http://mdmgreece.gr
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε υποστηρίζει τους Γιατρούς του Κόσμου, παραχωρώντας περίπτερο κατά την διάρκεια της 78ης  Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος που θα διατεθεί στην Οργάνωση μας από την ΔΕΗ θα φιλοξενήσει τέσσερα ιατρεία, παθολογικό-καρδιολογικό, παιδιατρικό, οφθαλμιατρικό
και γυναικολογικό, όπου εθελοντές ιατροί θα παρέχουν προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση σε επισκέπτες της έκθεσης, με συμβουλευτικό χαρακτήρα δίνονται έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Παράλληλα, θα λειτουργεί παιδότοπος με σκοπό την δημιουργική απασχόληση ανηλίκων τέκνων.
Δωρεάν εισιτήρια εισόδου θα διατεθούν με την χορηγία της HELEXPO και της ΔΕΗ σε ανέργους, απόρους και ανασφάλιστους στα γραφεία της Οργάνωσης μας στην Θεσσαλονίκη.
Με μεγάλη τιμή και χαρά μας, το περίπτερο της ΔΕΗ πέρυσι διακρίθηκε από τον Πρόεδρο της HELEXPO ως το καλύτερο για την ΔΕΘ 2012, ξεχωρίζοντας για την αισθητική, τον σχεδιασμό του και τον σκοπό που εξυπηρετούσε. Ευελπιστούμε και την φετινή χρονιά η δράση μας αυτή να συμβάλλει ενδεικτικά ως αρωγή στους αναξιοπαθούντες και σε όσους αδυνατούν πλέον να έχουν πρόσβαση στο εθνικό σύστημα υγείας.
Το πολυιατρείο των «Γιατρών του Κόσμου» θα λειτουργεί καθημερινά από 7 έως και 15 Σεπτεμβρίου, με ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 16:00 – 22:00, Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 22:00, πλησιέστερη είσοδος: Πύλη 2 (X.A.N.Θ.)
                                                                      

Με την υποστήριξη της  ΔΕΗ