Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Έλεος Πια !!!!!!!

Διάβασα προσεκτικά την επιστολή των δημάρχων και διαπίστωσα ότι την κόντρα τους με την Κυβέρνηση θα την πληρώσουν ΠΑΛΙ οι ελάχιστοι εναπομείναντες εξαθλιωμένοι οικονομικά [μείωση 500 ευρώ το μήνα] ψυχολογικά, σωματικά αστυνομικοί. Ζητάνε εκτός από την ρύθμιση [που δεν ανέλαβαν ΠΟΤΕ οι δημοτικοί], τα τροχαία, τις σταθμεύσεις, τους ελέγχους ασφαλιστηρίων, κτεο, τελών κυκλοφορίας, αδειών οδήγησης, ελέγχων καταστημάτων, ελέγχους τουριστικού ενδιαφέροντος, αγορανομικού, εγγράφων ΟΛΩΝ των Υπηρεσιών και Υπουργείων, επιδόσεις, μέτρα τροχαίας, ασφάλειας [αύξηση εγκληματικότητας] πορειών, καταλήψεων, σκουριές, χυτά............................. θα γράφω μέχρι να βαρεθούμε να αναλάβουμε και ότι είχαν οι Δημοτικοί Αστυνομικοί.
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ!~!!!!!!!!!!! Εδώ δεν φθάνουν οι αστυνομικοί για να κάνουν τα της Αστυνομίας θα αναλάβουν και τα των Δήμων:::::: Όλοι καταλαβαίνουμε ότι το έγγραφο αυτό είναι συνέχεια των Δίκαιων παραπόνων τους για την διάλυση της Δημοτικής Αστυνομίας.
 
Κύριοι Δήμαρχοι στην διαμάχη σας με την Κυβέρνηση μην εμπλέκεται και τους Αστυνομικούς. Είναι οι μόνοι που ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΡΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΑΤΟ.ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!
 
Επιστολή Αναγνώστη