Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Συνελήφθη 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος απέδρασε την 28-07-2013 από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Εντοπίστηκε και συνελήφθη μεσημεριανές ώρες  (09-08-2013), στην ευρύτερη περιοχή των Ν. Μουδανιών Χαλκιδικής, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος πρωινές ώρες της 28-07-2013, απέδρασε από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, όπου κρατούταν για το αδίκημα των “Διακεκριμένων Περιπτώσεων Κλοπής”.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ερευνών για τον εντοπισμό του 30χρονου αλλοδαπού,  (09-08-2013), πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονες έρευνες σε τρία διαμερίσματα στη Θεσσαλονίκη και σε διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή των Ν. Μουδανιών Χαλκιδικής, κατά τις οποίες συνελήφθησαν τόσο ο προαναφερόμενος άντρας, όσο και τέσσερις ακόμα αλλοδαποί, τρείς άντρες ομοεθνείς του και μία 42χρονη γυναίκα.
Συγκεκριμένα, σε διαμέρισμα της Χαλκιδικής εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο 30χρονος δραπέτης και δύο ομοεθνείς του, διότι σε βάρος του ενός εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη 6 ετών για “Διακεκριμένες Περιπτώσεις Κλοπής”, ενώ ο δεύτερος κατηγορείται για “Υπόθαλψη Εγκληματία” και παράνομη διαμονή στη χώρα μας. Κατά την αστυνομική έρευνα, βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών, ενώ κατά τη σύλληψη ο 30χρονος άντρας αντιστάθηκε.
Επιπρόσθετα, σε έρευνα σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν 49χρονος ομοεθνής τους ο οποίος κατηγορείται για “Υπόθαλψη Εγκληματία” και “Αντίσταση”, καθώς και 42χρονη αλλοδαπή με την κατηγορία της “Αντίστασης”.
Οι τρείς συλληφθέντες από την περιοχή της Χαλκιδικής θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου, ενώ οι συλληφθέντες στη Θεσσαλονίκη θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Δημοσιευμένο:http://www.astynomia.gr