Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Αστυνομική επιχείρηση σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Θεσσαλονίκης από Αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Θεσσαλονίκης και σύλληψη δύο ατόμων για διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας
Συνελήφθη επίσης 23χρονη αλλοδαπή διότι στερούταν βιβλιαρίου υγείας, ενώ βεβαιώθηκαν τέσσερις πταισματικές παραβάσεις σε εργαζομένους που στερούνταν άδεια εργασίας
Συνελήφθησαν την  (06-10-2013), πρώτες πρωινές ώρες, στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δύο ημεδαποί ηλικίας 51 και 48 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «Διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας». Συνελήφθη επίσης 23χρονη αλλοδαπή εργαζόμενη του καταστήματος, διότι στερούταν βιβλιαρίου υγείας.
Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Θεσσαλονίκης, ο 48χρονος συλληφθείς έλαβε χρηματικό ποσό προκειμένου 40χρονη ομογενής, που εργαζόταν στο κατάστημα, να συνοδεύσει πελάτη σε ειδικά διαμορφωμένο και αθέατο χώρο του οικήματος και να προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις, στερούμενη σχετικής άδειας εγκατάστασης και χρήσης του ανωτέρω οικήματος για το συγκεκριμένο σκοπό.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, υπεύθυνος του παραπάνω καταστήματος ήταν ο προαναφερόμενος 51χρονος ημεδαπός, ο οποίος και συνελήφθη.
Σε βάρος της 40χρονης ομογενούς, αλλά και τριών (3) ακόμη εργαζομένων στο κέντρο διασκέδασης, βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις, διότι στερούνταν άδεια εργασίας.
Έπειτα από έρευνα που ακολούθησε στο κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (817) ευρώ και 348 μάρκες διαφόρων χρωματισμών που χρησιμοποιούνταν ως αντίτιμο για την αγορά υπηρεσιών από χορεύτριες - συνοδούς.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
 
Δημοσιευμένο:http://www.astynomia.gr