Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Συνδικαλιστικός “κανιβαλισμός” στην Θεσσαλονίκη .…

Αγαπητοί Συνάδελφοι Συναδέλφισσες χαίρετε.
Καταρχήν θα ήθελα να  εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου προς όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους.
Οι άγιες ημέρες του Πάσχα καθώς επίσης και το Άγιο φως πιστεύω να φώτισαν τις ψυχές και τις καρδιές όλων σε τούτες τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε.
Μέχρι τις εκλογές είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου αλλά και στους συναδέλφους που με γνωρίζουν να μην αρθρογραφήσω για ευνόητους λόγους.
Παρ’ όλα αυτά όμως τα γεγονότα που συμβαίνουν το
τελευταίο χρονικό διάστημα στην συνδικαλιστική οικογένεια της Θεσσαλονίκης δεν άφησαν αδιάφορο κανένα συνάδελφο πόσο μάλλον και μένα.
Παρακολουθούμε συναδέλφους οι οποίοι κατεβαίνουν στην συνδικαλιστική αρένα για πρώτη φορά αλλά και παλιούς εκλεγμένους συνδικαλιστές, να διαγκωνίζονται για την ψήφο των συναδέλφων όχι με τις προτάσεις τους  πάνω σε υπηρεσιακά, χρόνια προβλήματα και ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους, η τέλος πάντων με τα έργα που άφησαν ως συνδικαλιστές, αλλά σπεκουλάροντας, υβρίζοντας και αμαυρώνοντας το όποιο έργο έχουν επιτελέσει οι αντίπαλοι τους.
Προσωπικά τους συναδέλφους τους ενδιαφέρει όχι το που υπηρέτησε ο καθένας ή το που υπηρετεί αλλά το έργο που έχει επιτελέσει.
Και αν ορισμένοι χρησιμοποίησαν την συνδικαλιστική τους ιδιότητα ως διαβατήριο για μία καλύτερη υπηρεσία αυτοί δεν είναι οι συνάδελφοι της Α.Σ.Π.Α. οι οποίοι υπηρετούν όλοι σε μάχιμες υπηρεσίες και δεν είναι κρυμμένοι στα γραφεία.
Εύχομαι τα μελανά αυτά σημεία των ημερών αυτών να μην ξαναεπαναληφθούν διότι χαμένοι είναι μόνο οι συνάδελφοι και κανένας άλλος !

Υ.Γ. Καλή συνδικαλιστική Ψήφος. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη για την ανάδειξη των καταλληλότερων.

Σίσκος Γεώργιος
Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Μέλος Α.Σ.Π.Α.