Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Να φας το φαγητό σου αλλιώς θα σε πάρει η Αστυνομία!Εξαιρετικό Άρθρο-πρόταση του ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗ Ιωάννη!

Κύριε Υπουργέ/καθηγητά, όπως αρέσκεστε να σας προσφωνούν.
Κύριε Αρχηγέ ΕΛ.ΑΣ.
Σημειωτέον σας έχω επιτεθεί φραστικά, νυν κύριε Αρχηγέ, σε συγκέντρωση προσωπικού Δ.Α.Ε.Θ./Υ.Α.Τ., μετά την ένοπλη επίθεση σε συνάδελφο της Υ.Α.Τ. στις Σκουριές  Χαλκιδικής.

Όταν σας είπα εμείς κουβαλούσαμε αγκαλιά τον συνάδελφο.
Ποιος δεν έχει εκστομίσει την φράση ''ΝΑ ΦΑΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ'' φράση συνήθης για το ευρύ κοινωνικό ελληνικό στρώμα.
Μια φράση, που αφήνει κατάλοιπα που μόνο αρνητικό αντίκτυπο μπορεί να έχουν στην ψυχοσύνθεση διάπλασης χαρακτήρα.
Φράση που δημιουργεί φόβο,τρόμο,πανικό,επιβολή με βάναυσο τρόπο.
Πολλοί από εμάς, γινόμαστε μάρτυρες της νουθεσίας γονέων, που περνάν από δίπλα μας και δεικτικά φοβίζουν τα παιδιά τους, πως αν δεν καταναλώσουν το φαγητό τους θα τα πάρουμε εμείς οι κακοί "' ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ".
Θέλετε κύριε καθηγητά /Υπουργέ, να προσθέσετε ένα λιθαράκι  στην γέφυρα σύγκλισης Πολίτη-Αστυνομικού?
Δημιουργείστε μια ομάδα από Αστυνομικούς, που θα αποτελείται από έναν που υπηρετεί στην  Τροχαία,έναν στην  Ασφάλεια με εξειδίκευση στα ναρκωτικά κατά προτίμηση,έναν από το ηλεκτρονικό έγκλημα,έναν από αστυνομικό τμήμα τάξης και τέλος  έναν από Υ.Α.Τ./Υ.ΜΕ.Τ. . Όλοι ένστολοι, χωρίς τον ατομικό τους εξοπλισμό και να επισκέπτονται δημοτικά σχολεία της περιφέρειας τους. Να απαντούν στα ερωτήματα των μαθητών, δημιουργώντας την πραγματική αίσθηση επικοινωνίας και παραμερίζοντας την ξύλινη βαρετή γλώσσα.Είμαστε μέλη ενεργά, του ιστού της κοινωνίας, που δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τον πολίτη.
Είναι καιρός να αποδείξουμε πως θέλουμε τον πολίτη κοντά μας από τα γεννοφάσκια του κιόλας. Θεωρώ, πως αν επικεντρώσουμε από την σχολική ηλικία να συμφιλιωθούμε με το μέλλον της Ελλάδος μας τότε θα λύσουμε πολλά μελλοντικά μας προβλήματα.
Σκεφτείτε το,πράξτε το αυτό είναι ένα πραγματικό βήμα προς τον πολίτη.


Με εκτίμηση, ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Αστυνομικός  Δ.Α.Ε.Θ./Υ.Α.Τ.


Υποψήφιος Α.Σ.Π.Α.