Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ήρθε η ώρα των πραγματικών συναδέλφων!Ήρθε η ώρα της ΑΣΠΑ!!

Η ΑΣΠΑ είναι η μόνη αδιαίρετη και αδιάσπαστη ομάδα.Γιατί εμάς δεν μας ενδιαφέρουν οι καρέκλες και τα αξιώματα αλλά το καλό των συναδέλφων. 

Η ΑΣΠΑ αποτελείται στην πλειονότητα από μάχιμους συναδέλφους και όχι από Αξιωματικούς που διοικούν και δεν διεκδικούν. Αυτοί ζητάνε να εμπιστευτούμε το εργασιακό μας μέλλον στα χέρια τους!


Τα μέλη της ΑΣΠΑ ήταν και είναι παρόντα σε κάθε διαμαρτυρία και πορεία της ΠΟΑΣΥ. Όταν τα μέλη άλλων παρατάξεων θεωρούσαν χαμένη υπόθεση το μέλλον του ΤΕΑΠΑΣΑ και διάλεγαν τη θάλασσα από την πορεία διαμαρτυρίας,
η ΑΣΠΑ ήταν παρούσα και δυνατότερη από ποτέ!

Ποτέ δεν διαχωρίσαμε τους συναδέλφους σε ανακριτικούς, μη ανακριτικούς κλπ. Αυτοί που από ιδρύσεως τους ξεκίνησαν ως «παράταξη των πανελληνίων» είδαν τώρα ότι δεν τους βγαίνει και κάνανε σημαία τους την ενότητα . Οι συνάδελφοι όμως έχουν μνήμη!

Δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια! Σε λίγο θα ακούσουμε ότι κάποιοι θα φτιάξουν νέα Αστυνομία και νέο μισθολόγιο για όλους! Μέχρι και αμετάθετο αν γίνουν Αρχιφύλακες με εξετάσεις έταξαν σε συναδέλφους για να κατέβουν στο ψηφοδέλτιο τους! Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας.
Η ΑΣΠΑ λέει μόνο αλήθειες και γι’ αυτό την εμπιστεύονται ο συνάδελφοι.

Όσοι είναι υποψήφιοι με την ΑΣΠΑ θέλουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να ασχοληθούν με τον συνδικαλισμό και την βελτίωση των εργασιακών μας συνθηκών και όχι για ιδίον όφελος ή για την εξαργύρωση κάποιας υποχρέωσης .

Δεν έχει ως αυτοσκοπό την εκλογή όπως οι άλλες παρατάξεις που συμμάχησαν με το προκάλυμμα της ενότητας σε ένα ψηφοδέλτιο, ενώ στην πραγματικότητα έφτιαξαν ένα κομματικό ψηφοδέλτιο!!

Η Α.Σ.Π.Α. ενωμένη και δυνατότερη από ποτέ σας καλεί να συμμετάσχετε μαζικά και να την στηρίξετε για να υπάρξει ένα σωματείο ισχυρό κοντά στον συνάδελφο που θα διεκδικεί!

Στις 22, 23 και 24 Απριλίου ήρθε η ώρα να απομονώσουμε την αλαζονεία και την υποκρισία!

Ήρθε η ώρα των πραγματικών συναδέλφων!

Ήρθε η ώρα της ΑΣΠΑ!!

Θα είμαστε όλοι εκεί…