Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Το Υπόμνημα που επέδωσε το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Το Υπόμνημα που επέδωσε το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών  Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης μαζί με τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Κ. Φωτόπουλο στην Ηγεσία της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης μετά από την έκτακτη Γενική Συνέλευση - Διαμαρτυρία, που πραγματοποιήθηκε έξω από την Δ.Α.Ε.Θ.

ΥΠΟΜΝΗΜΑ


Σήμερα στις 11/6/2013 και ώρα 13:00 στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων  Θεσσαλονίκης  πραγματοποιήθηκε,  Έκτακτη  Γενική Συνέλευση της Ε.Α.Υ. Θεσσαλονίκης για τα συσσωρευμένα προβλήματα που εδώ και Καιρό αντιμετωπίζουν οι Συνάδελφοι της Ανωτέρω Υπηρεσίας, και παρά τις συνεχείς Οχλήσεις – Συναντήσεις με την Ηγεσία δεν έχουν επιλυθεί  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Συνάδελφοι.

Η Ένωση είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τα Δίκαια Αιτήματα των Συναδέλφων για να υπάρξει  Πιστή Τήρηση των Νόμων, των Προεδρικών Διαταγμάτων και των σχετικών διαταγών της υπηρεσίας.

 

Αιτήματα και βασικές διεκδικήσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για τη Δ.Α.Ε.Θ.

1.   Απαιτούμε πιστή τήρηση του Π.Δ. 394/2001 όσων αφορά το Ωράριο Εργασίας του Αστυνομικού Προσωπικού

2.   Απαιτούμε την πιστή εφαρμογή του Π.Δ. 100/2003  όσων αφορά τις μετακινήσεις των Διμοιριών εκτός Νομού Θεσ/νίκης.

3.   Ζητάμε Ενίσχυση σε Ανθρώπινο Δυναμικό.

4.   Ενίσχυση σε Υλικοτεχνική Υποδομή.

5.   Αύξηση του Ειδικού Επιδόματος ΜΑΤ.

Σε κάθε περίπτωση, εάν δεν επιλυθούν τα ζητήματα και συνεχιστούν οι παρατυπίες και καταστρατηγήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας, η Ένωση θα κινηθεί δικαστικά για την προστασία όλων των μελών της.