Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση Ε.Α.Υ. Θεσσαλονίκης για συνάντηση με τη Βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ κ. Δέσποινα ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 18/6/2012  συνάντηση του Προεδρείου – Διοίκησης της Ένωσης με τη Βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ κ. Δέσποινα ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ.
Το Προεδρείο της Ένωσης ενημέρωσε και συζήτησε διεξοδικά για όλα τα θέματα και προβλήματα της Ελληνικής Αστυνομίας με την εκπρόσωπο Βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκειμένου να ενημερωθεί για τα πολλά και σοβαρά εργασιακά  προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας. Βασικά αιτήματα και διεκδικήσεις ήταν η άμεση οικονομική
ανακούφισή μας, έπειτα από την πολιτική του Μνημονίου, η κάλυψη των 1.200 κενών οργανικών θέσεων της περιοχής μας, η παράτυπη φύλαξη κρατουμένων από τις Υπηρεσίες μας, τα πάρεργα, η πιστή τήρηση του ωραρίου εργασίας, οι πολλές μετακινήσεις, η απογραφή ως ΤΕ των αποφοίτων της Ανωτέρας Σχολής Αστυφυλάκων.
Στην ανωτέρω Βουλευτή επιδόθηκε γραπτό υπόμνημα το οποίο περιγράφει όλα τα ζητήματα που θα πρέπει άμεσα να επιλυθούν, ώστε να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας, να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας μας και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στον κάθε πολίτη της ελληνικής κοινωνίας.
 
Α.Σ.Π.Α. Θεσσαλονίκης