Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο παρουσία Αντιπροσώπων την 18-02-2014

Θεσσαλονίκη, 14-02-2014
Αρ. Πρωτ.: 20/2014
Συνάδελφοι,
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αντιτίθεται στην άδικη απόφαση της παραπομπής της Προέδρου της Ε.Α.Υ. Ροδόπης και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ., κας Σταυρούλας ΤΖΑΤΖΑΝΑ, στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο την 18-02-2014, όπου καλείται να απολογηθεί εκ νέου για τη συμμετοχή της, μαζί με το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, σε διαμαρτυρία έξω από το Τ.Δ.Α. Κομοτηνής τον Αύγουστο του 2012, όπου εν μια νυκτί αποφασίστηκε η μετατροπή της Σχολής σε κέντρο κράτησης παράνομων αλλοδαπών.
Η Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Ροδόπης, παρά την ομόφωνη αθώωσή της από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο την 18-09-2013, διώκεται ξανά πειθαρχικά από τη Διοίκηση για τη συνδικαλιστική της δράση, γεγονός που γεννά εύλογα ερωτηματικά για το σκοπό που αυτή εξυπηρετεί. Όποιος κι αν είναι ο στόχος, εμείς οφείλουμε να καταστίσουμε σαφές ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την συντελούμενη προσπάθεια για φίμωση του συνδικαλιστικού κινήματος.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή της στον δύσκολο αγώνα της Προέδρου της Ε.Α.Υ. Ροδόπης, και καλεί όλους τους Αντιπροσώπους της να παραστούν την προσεχή Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 09.00 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου σύσσωμο το συνδικαλιστικό μας κίνημα θα απαιτήσει την παύση αυτής της άδικης πειθαρχικής δίωξης, που συνιστά εν γένει δίωξη και προσβολή στη λειτουργία μας και τα συνδικαλιστικά μας δικαιώματα.
Εν συνεχεία, σας καλούμε να παραστείτε στο ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα 12:00 στο αμφιθέατρο του Α.ΜΕ.Θ., όπου θα παρευρεθούν από το Προεδρείο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ο Πρόεδρος κ. Χρήστος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών κ. Αντώνιος ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ και ο Γραμματέας Δ.Σ. κ. Γεώργιος ΒΛΑΧΟΣ, προς ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις και τα φλέγοντα θέματα που μας αφορούν.
Θα ακολουθήσει η κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας.