Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία Ημερίδα που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Α.ΜΕ.Θ., με θέμα «Περιβάλλον και Επιπτώσεις στην Κοινωνία και στον Άνθρωπο»

Η ημερίδα διοργανώθηκε από την Επιτροπή Περιβάλλοντος, τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε Ημερίδα με θέμα «το Περιβάλλον και τις Επιπτώσεις στην Κοινωνία και στον Άνθρωπο», που διοργανώθηκε από την Επιτροπή Περιβάλλοντος, τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Την Ημερίδα, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα (19-02-2014) το πρωί στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, χαιρέτισε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Τρύφων Κούκιος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «...Η Γ.Α.Δ.Θ. σήμερα δίνει το δικό της μήνυμα γραφής. Φοράει μαζί με τη στολή της, τη στολή της οικολογικής ευαισθησίας, με συγκεκριμένα καθήκοντα για την προστασία του περιβάλλοντος, την υγεία και την ποιότητα ζωής.»
Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Καθηγητής Φωκίων Βοσνιάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις και στον βασικό στόχο του Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος του ΑΤΕΙΘ, που συνίσταται στην εγκατάσταση και λειτουργία του Κοινοτικού Συστήματος Οικολογικής Διαχείρισης και Ελέγχου.
Επιπλέον, πριν την έναρξη των εργασιών της Ημερίδας, αναγνώστηκε επιστολή-χαιρετισμός του Προέδρου του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Καθηγητή Κωνσταντίνου Βαρσαμίδη.
Η διοργάνωση, την οποία συντόνιζε ο ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ Δρ. Γ.Βασιλικιώτης, περιελάμβανε οκτώ (8) θεματικές ενότητες, οι οποίες αναπτύχθηκαν εκτενώς από διακεκριμένους και εξειδικευμένους επιστήμονες και καθηγητές του Α.Τ.Ε.Ι.Θ, σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, όπως:
·         Άνθρωπος και περιβάλλον
·         Αειφορικός Σχεδιασμός – Πράσινες Υποδομές
·         e – περιβάλλον
·         Βιώσιμη Ανάπτυξη: Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων
·         Βιολογικοί Καθαρισμοί και Προστασία Περιβάλλοντος
·         Προστασία Περιβάλλοντος: Υγεία και Ποιότητα Ζωής
·         Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις και Ανδρική Υπογονιμότητα
·         Διατροφή-Περιβάλλον-Διαβήτης
Την ημερίδα παρακολούθησαν οι Διευθυντές των Αστυνομικών Διευθύνσεων της ΓΑΔΘ, Αξιωματικοί του Σώματος, αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της ΓΑΔΘ.
 
Δημοσιευμένο:http://www.astynomia.gr