Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Όπου φυσάει ο άνεμος πάμε!Άρθρο του ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ Γεώργιου

Σήμερα, συνάδελφοι Διμοιρίας ΥΑΤ οι οποίοι θα εκτελούσαν κανονικά  βραδινή υπηρεσία στην Ειδομένη ενημερώθηκαν 11:00 το πρωί ότι η υπηρεσία τους άλλαξε και θα είναι σε Ημερήσια Ανάπαυση και το αυριανό αδιάθετο γίνετε πρωινή υπηρεσία 06-14!

Καμία έκτακτη υπηρεσιακή ανάγκη κανένα έκτακτο περιστατικό.Καμία απολύτως νόμιμη διαδικασία δεν ακολουθήθηκε.Αδυνατώ να πιστέψω την προσχηματική απάντηση ότι από σήμερα δεν θα διατίθενται διμοιρίες της Δ.Α.Ε. στο σημείο. Δηλαδή, μέχρι την Παρασκευή που ανακοινώθηκε η υπηρεσία, το Α.Ε.Α. ζητούσε κανονικά διμοιρία και σήμερα 11 το πρωί άλλαξε και τι; Η μήπως ξαφνικά λύθηκε το μεταναστευτικό;
Θα αναζητηθούν άραγε ευθύνες για άλλη μία καταστρατήγηση κατά των διμοιριών.Ή θα την πάρει και αυτήν το ποτάμι όπως τόσες και τόσες.
Δυστυχώς, διατασσόμαστε να εκτελούμε υπηρεσία όπου και όπως φυσάει ο άνεμος μέχρι να εμφανιστεί κάτι καινούριο, μία νέα υποτιθέμενη πληροφορία.Και από ουσία μηδέν.
Έχουν μετατρέψει τις διμοιρίες ΥΑΤ σε μόνιμους σκοπούς προξενείων και υπό κατάληψη κτιρίων.Βέβαια, για όλα αυτά δεν θα συντρέχει κανένας λόγος φύλαξης αύριο μεθαύριο, όταν χιλιάδες αγρότες θα βγουν στους δρόμους, όταν θα υπάρξουν πορείες όταν θα είναι προγραμματισμένο κάποιο ντέρμπι.
Αυτή η συνεχόμενη άσκοπη χρήση, έχει αντίκτυπο κυρίως στις εκπαιδεύσεις των διμοιριών οι οποίες μοιάζουν με όνειρο απατηλό, αλλά και στην συσσώρευση δεκάδων πλέον οφειλόμενων ημερήσιων αναπαύσεων αφού οι διμοιρίες είναι αποδεκατισμένες.
Αν συνυπολογίσουμε ότι ο τρόπος επέμβασης είναι ένας άλυτος γρίφος, αφού πλέον τα προβλεπόμενα Π.Δ. δεν τηρούνται και χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν αντιλαμβάνεται κανείς την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Δ.Α.Ε.Θ. και το καταρρακωμένο ηθικό των συναδέλφων στις διμοιρίες.
Που είναι οι περιβόητες δεσμεύσεις της Πολιτικής Ηγεσίας σύμφωνα με τις οποίες οι διμοιρίες θα εκπαιδεύονταν όπως προβλέπετε και θα έβγαιναν αποκλειστικά και μόνο όταν θα υπήρχε διασάλευση της τάξης;Κάποτε ενοχλούσαν οι παρατεταγμένες διμοιρίες.....
Επειδή όπως φαίνεται αυτές και πολλές ακόμα δεσμεύσεις ήταν "όνειρα που πήγανε χαμένα", τουλάχιστον σταματήστε να μας στοχοποιείτε και να μας χρησιμοποιείτε σαν εξιλαστήριο θύμα στα δικά σας λάθη κατά του ελληνικού λαού.
Γιατί  να σας θυμίσω ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΑΟΣ.......

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Ε.Α.Υ.Θ.
Μέλος Α.Σ.Π.Α.