Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Tο είδαμε και αυτό!!! Δεν ξέρουμε τι μας επιφυλλάσει η συνέχεια...

Tο είδαμε και αυτό!!! Δεν ξέρουμε τι μας επιφυλλάσει η συνέχεια... 

Για μια ακόμη φορά η Φυσική μας Ηγεσίας έδειξε αυξημένα "αντανακλαστικά" , αλλά αδυναμία κατανόησης της σοβαρότητας - υπευθυνότητας - που και η ίδια η Φυσική Ηγεσία έχει ζητήσει να επιδείξουμε  - και της προσοχής που δίνουν οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας στις μορφές αγώνα και διαμαρτυρίας που εκδηλώνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα .

Κυρίαρχο μέλημα των Συνδικάλιστικών Ομοσπονδίων - Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας,  είναι η αποτελεσματικότητα των  μορφών αγώνα που δίνουμε και  όχι οι αποσπασματικές κινήσεις διαπιστωτικού και επικοινωνιακού χαρακτήρα .
 
Δίνουμε έναν τιτάνιο αγώνα ενάντια στην οικονομική εξαθλίωση και την απαξίωση των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας  και των περικοπών στις λειτουργικές δαπάνες αυτών, εξαιτίας της μακροχρόνιας πολιτικής της λιτότητας και των απάνθρωπων - δυσβάσταχτων μέτρων της Κυβέρνησης, της Τρόϊκας και του Μνημονίου.
   
Αλλά παράλληλα προσέχουμε με την αγωνιστική συμπεριφορά μας να μην προκάλεσουμε την Κοινωνία και τους άλλους εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν τα ίδια με μας προβλήματα.
 
Δυστυχώς τα προηγούμενα "δείγματα γραφής" δεν έλαβε υπόψη της και πάλι η Φυσική Ηγεσία της Αστυνομίας .
 
Και την Τρίτη 4 Οκτώβρη και ώρα 09.30΄, στην οδό Φειδιππίδου ακινητοποίησαν το λεωφορείο που μετέφερε τους ένστολους στα προκαθορισμένα σημεία εκδήλωσης ενστόλων διαμαρτυριών (Αρχηγεία Λιμενικού,Πυροσβεστικής και Αστυνομίας), φοβούμενοι μήπως άλλαξε ο σχεδιασμός και προορισμός και οι συνδικαλιστές πηγαίναμε  στη ΓΑΔΑ, όπου ο Πρωθυπουργός θα επισκέπτονταν  τα γραφεία της Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...
 
Η απαράδεκτη παραπάνω συμπεριφορά συνεχίστηκε καθόλη την διάρκεια της  ημέρας παρόλο που διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν στις προθέσεις μας να μεταβούμε στην ΓΑΔΑ, περιπολικά και μηχανές ασφαλείας παρακολουθούσαν διακριτικά τα λεωφορεία που μας μεταφέρανε στα τρία (3) Αρχηγεία!!!!!!!
 
 
Επιτέλους ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και ας φροντίσουν ως Ηγέτες το περιεχόμενο του  ψηφίσματος που τους επιδόθηκε απο τα προεδρεία των Ομοσπονδιών να βρεί τον "δρόμο" του και με την δική τους συμβολή να υλοποιηθεί .
 
Α.Σ.Π.Α.