Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Η Α.Σ.Κ.Α "σηκώνει το γάντι" στις Κυβερνητικές προκλήσεις.....

Η συνδικαλιστική παράταξη  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (Α. Σ. Κ. Α.) "σηκώνει το γάντι" στην τρικομματική Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση "ξεσκεπάζει" τις προθέσεις της Κυβέρνησης και την καλεί έστω και την τελευταία στιγμή με την απόσυρση των μέτρων να διαψεύσει τις προθέσεις της.
Προθέσεις που υποθηκεύουν το μέλλον της ασφάλειας του Έλληνα Πολίτη και το μέλλον του οργανισμού και των εργαζομένων στην Ελληνική Αστυνομία.  

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι άλλες συνδικαλιστικές παρατάξεις , Ομοσπονδίες και Α'Βάθμιες Ενώσεις, δεν αποτυπώνουν με τόση σαφήνεια τα αποτελέσματα των περικοπών αυτών και δεν "ξεσκεπάζουν" τις προθέσεις της Κυβέρνησης;;; 

Μήπως "εκποιούν" το μέλλον των συναδέλφων τους, βάζοντας υποθήκη το δικό τους λαμπρό μέλλον σε μια πολιτική σταδιοδρομία;;;;;

Διαβάστε την ανακοίνωση:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
(Α. Σ. Κ. Α.)
Αθήνα 6 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προσοχή, προσοχή!

Η τρικομματική κυβέρνηση, ως άλλος εχθρικός σχηματισμός, προωθεί τη διάλυση της Ελληνικής Αστυνομίας, εγείροντας σοβαρά ερωτήματα όσον αφορά το πραγματικό της ενδιαφέρον για την ασφάλεια του πολίτη, αλλά και για την υπόσταση του σκληρού πυρήνα του κράτους αυτού καθ' αυτού, όπως οφείλει να λειτουργεί σε μια ευνομούμενη πολιτεία.
Λίγο πριν από το διαφαινόμενο κίνδυνο της υπερψήφισης των θανατηφόρων μέτρων από μια πιθανολογούμενη ισχνή πλειοψηφία βουλευτών που ακόμα και οι ίδιοι κατ' ομολογία τους, παραβιάζουν τον προεκλογικό λόγο και τη συνείδησή τους, εξυπηρετώντας ανομολόγητα συμφέροντα, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε τα σχέδια της κυβέρνησης και να προειδοποιήσουμε τόσο τους βουλευτές όσο και τους συμπολίτες μας ότι:
1)     η διάλυση της Ελληνικής Αστυνομίας  εξυπηρετεί πρωτίστως τα οργανωμένα ισχυρά συμφέροντα της διαπλοκής, της αρπαχτής και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, τα οποία έμπλεα χαράς θα έχουν όλη την άνεση όχι μόνο για να σβήσουν τα ίχνη τους, αλλά και να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο, εις βάρος του λαού μας.  
2)    Με τις δραματικές περικοπές του προϋπολογισμού, σηματοδοτούν τη λειτουργία μιας αστυνομίας για τους πλούσιους με σαφή προσανατολισμό την καταστολή των λαϊκών αγώνων, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο στις ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας, στις οποίες δυστυχώς θα αναζητούν εργασία ολοένα και περισσότεροι συνάδελφοί μας, μη μπορώντας να ζήσουν με τους νέους μισθούς πείνας και εξαθλίωσης.
Καλούμε την Κυβέρνηση να αποσύρει όλες τις διατάξεις περί περικοπών του προϋπολογισμού της Ελληνικής Αστυνομίας και δείχνοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον της για τον ένστολο, να ξεκινήσει έναν ουσιαστικό διάλογο για τον εξορθολογισμό όλων των λειτουργικών και μισθολογικών δαπανών.

Τα ψέματα τελείωσαν ,
Κύριοι της τριτοκομματικής Κυβέρνησης.

Μόνο έτσι θα ξαναγεννηθεί η ελπίδα για μια Ελληνική Αστυνομία στην υπηρεσία του Ελληνικού Λαού και όχι της Τρόικας και των εγχώριων εκτελεστικών της οργάνων.

Όχι σε μισθούς των 500 ευρώ!
Όχι στο ξεπούλημα και της ΕΛ.ΑΣ.!
Υπογράφουν τη θανατική μας καταδίκη,
τους εγγυόμαστε τον πολιτικό τους θάνατο!


 Α.Σ.Κ.Α 

- Η Α.Σ.Π.Α συμφωνεί και προσυπογράφει το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Α.Σ.Κ.Α. 

Α.Σ.Π.Α