Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015

Επικίνδυνο και Ανθυγιεινό εδώ και τώρα το επάγγελμα του Έλληνα Αστυνομικού!Οι δικαιολογίες τελείωσαν!Άρθρο του Αντιπροέδρου της Ε.Α.Υ.Θ. ΤΣΑΪΡΙΔΗ Θεόδωρου!


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσαν τα μαντάτα για το νέο ασφαλιστικό.Από όσα ακούγονται πάμε για υποχρεωτική σύνταξη στα 62 έτη.
Πάνε και τα 35 και τα 40 έτη πάνε και οι πλασματικές πενταετίες πάνε όλα.
Από όσα ακούω όμως και διαβάζω όλα θα γίνουν σε συνεργασία με την τρόϊκα και από κοινού θα παρθούν εκεί οι αποφάσεις.Τους έχουν πει ότι ο Έλληνας Αστυνομικός αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία και το επάγγελμα του δεν αναγνωρίζεται ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό;Γιατί αν συμβεί αυτό αλλάζουν όλα.Μήπως ντρέπονται να τους το πουν;Ή μήπως νρέπονται να τους πουν τους μισθούς που παίρνουν οι Έλληνες Αστυνομικοί σε σχέση με τους μισθούς που παίρνουν οι εργαζόμενοι στις λοιπές ΔΕΚΟ και λοιπά διευθυντικά στελέχη(κολλητοί και φίλοι)που διορίζονται αυθαίρετα.Φοβούνται μήπως αποκατασταθούν οι αδικίες και χαθεί το πελατειακό σύστημα;Όσο για κάτι παπαγαλάκια που λένε ότι δεν γίνετε να μας αναγνωριστεί το επικίνδυνο και ανθυγιεινό γιατί θα πρέπει να μας χορηγηθεί και το ανάλογο επίδομα και λεφτά δεν υπάρχουν προσπαθώντας να καλύψουν την ανυπαρξία τους , ειλικρινά ντρέπομαι.
Αναφορικά με το ΤΕΑΠΑΣΑ που παίρναμε παράταση επί παρατάσεων και κάποιοι χαίρονταν και πανηγύριζαν πέταξε και αυτό το πουλάκι και όλοι σφυρίζουμε αδιάφορα και η αντίδραση μηδενική.
Πρέπει άμεσα να υπάρξουν ποικιλόμορφες αντιδράσεις στις οποίες θα πρέπει να συμμετέχουμε όλοι.Και όσοι θεωρούν τα πάντα άδικο κόπο είναι άξιοι της μοίρας τους.Καλοκαίρι ζέστη διακοπές είναι αστείες δικαιολογίες,όταν μιλάμε για μέτρα που θα μας αποτελειώσουν οριστικά και αμετάκλητα.
Ας ξυπνήσουμε έστω την ύστατη στιγμή και ας στείλουμε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι οι αιώνια αδικημένοι ξύπνησαν.
Υ.Γ.Οι συναντήσεις πλέον με όλους αυτούς που προεκλογικά μας έταζαν αυξήσεις,αναδρομικά,δικαιοσύνη και ότι άλλο και μετεκλογικά μας ταπείνωναν ακόμη περισσότερο είναι άσκοπες και ανούσιες.Οι προθέσεις τους είναι γνωστές και ο λόγος τους αφερέγγυος.

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

Αντιπρόεδρος Ε.Α.Υ.Θ.

Μέλος Α.Σ.Π.Α.