Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Με 9 ευρώ τον χρόνο στηρίζεις τον Συνάδελφο – Δίνεις Ελπίδα – Σώζεις ΖΩΕΣ!

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετέχοντας ως εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στις συνεδριάσεις της Διοικούσας Επιτροπής του περιοδικού ‘’ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ’’, νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας το τεράστιο έργο που προσφέρει το περιοδικό ΟΛΩΝ μας, τόσο σε εμάς όσο και στις οικογένειες μας.
Η ‘’ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ’’ είναι ένα περιοδικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα το οποίο πέραν της προβολής του έργου και των δραστηριοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας ανταποκρίνεται άμεσα σε σχετικά αιτήματα συναδέλφων για την οικονομική στήριξη τόσο των ιδίων όσο και μελών των οικογενειών τους, για σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν.
Από τα έσοδα λοιπόν του περιοδικού, ένα μέρος εξυπηρετεί τα έξοδα έκδοσης και το μεγαλύτερο, λειτουργώντας ανταποδοτικά, διατίθεται για την ενίσχυση αναξιοπαθούντων συναδέλφων μας, των παιδιών τους και μελών των οικογενειών τους.
Ενδεικτικά σας ενημερώνω ότι το έτος 2012 δόθηκαν οικονομικές ενισχύσεις ύψους 341.000 ευρώ, το έτος 2013 287.000 ευρώ, το έτος 2014 279.000 ευρώ, ενώ μέχρι σήμερα (Νοέμβριος 2015) για το έτος 2015 έχει δοθεί το χρηματικό ποσό των 248.000 ευρώ.
Επιπρόσθετα, στο τέλος κάθε έτους δίνονται πέραν των ανωτέρω, χρηματικές ενισχύσεις σε ορφανά τέκνα και υπερπολύτεκνες οικογένειες του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Όλα αυτά γίνονται πράξη με την δική σας βοήθεια και μόνο, από το υστέρημα σας. Σε δύσκολούς καιρούς για όλους μας βοηθάμε, με 9 ευρώ τον χρόνο, συναδέλφους και παιδιά αυτών με σοβαρά προβλήματα υγείας που, πιστέψτε με, στις περισσότερες των περιπτώσεων δίνουν μάχη με τον χρόνο για να κρατηθούν στη ζωή.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Κάνω έκκληση, όχι μόνο να σταματήσουν οι διαγραφές από το περιοδικό, αλλά το ταχύτερο δυνατό να επανεγγραφούν όσοι διαγράφησαν για να στηρίξουμε ακόμα περισσότερο τους συναδέλφους μας εκείνους καθώς και τα παιδιά τους που έχουν πραγματικά ανάγκη.

 Με εκτίμηση

Δημήτριος ΔΑΓΚΛΗΣ

Εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στη Διοικούσα Επιτροπή του περιοδικού ‘’ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ’’