Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Συνάντηση του Προεδρείου της Ένωσης με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη, 20 Νοεμβρίου 2015

   Συναντήθηκε σήμερα το Προεδρείο της Ένωσής μας με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Βασίλειο ΜΩΥΣΙΔΗ.
   Σε πολύ καλό κλίμα, τα μέλη του Προεδρείου μας και ο κύριος Γενικός συζήτησαν το φλέγον ζήτημα της αναδιάρθρωσης των Υπηρεσιών της ΓΑΔΘ. Μετά την παρουσίαση του Σχεδίου για την συγχώνευση και κατάργηση Αστυνομικών Τμημάτων, όπως είναι φυσικό δημιουργήθηκαν εύλογοι προβληματισμοί και βελτιωτικές προτάσεις εκ μέρους της Ένωσης προς
όφελος των συναδέλφων, των πολιτών και των παρεχόμενων αστυνομικών υπηρεσιών.
   Ο κύριος Γενικός υπήρξε θετικός σε κάθε πρόταση, το σύνολο των οποίων θα εξετάσει και συμφώνησε στην συχνότερη επαφή και ανταλλαγή απόψεων με το Προεδρείο μας, πλην των εθιμοτυπικών και εκτάκτων.  
   Τέλος, αναφέρουμε ότι η Ένωσή μας ανοίγει έναν κύκλο συναντήσεων με τους Δημάρχους του Νομού Θεσσαλονίκης ώστε να ακουστούν οι θέσεις τους στο θέμα της αναδιάρθρωσης. Όλα όσα θα αναφερθούν κατά τη διάρκεια των συναντήσεων μας με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, θα προσμετρηθούν και θα συμπεριληφθούν στην τελική μας πρόταση, ενώ παράλληλα θα αποτελέσουν κεντρικό άξονα των δράσεων μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας

ΠΑΔΙΩΤΗΣ Δημήτριος                                        ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος
6976518061                                                             6932649076