Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

"ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ"

-Η Α.Σ.Π.Α δημοσιεύει αυτούσιους , τους προβληματισμούς, τις σκέψεις και τις απόψεις , ενός συναδέλφου, "αγανακτισμένου αστυνομικού", οπως υπογράφει...φυσικά πρόκειτε για υπαρκτό πρόσωπο , φίλο και μέλος της Α.Σ.Π.Α και τον οποίο ευχαριστούμε για τον τρόπο έκφρασης του.

"Ένα απο τα μεγαλύτερα λάθη μας ήταν ότι παρασυρθήκαμε τεχνηέντως από τους εκάστοτε κυβερνώντες και δέν δημοσιοποιήσαμε το τι περικοπές έχουμε υποστεί.

Ακόμη και σήμερα φίλοι ,γνωστοί απορούν γιατί λέει διαμαρτυρόμαστε επειδή θα μάς κόψουν και εμάς για πρώτη φορά χρήματα απο τον μισθό μας.

Ακριβώς!!!!!!!!!!!!!!!Ο κόσμος δεν γνωρίζει νομίζει ότι ήμαστε αλώβητοι ότι δεν μάς μείωσαν καθόλου τους μισθούς και όταν τους απαντώ λέγοντας ότι έχω χάσει ήδη 350 ευρώ απο το μισθό μου συν δώρα επιδόματα με κοιτούν με ανοιχτό στόμα.

Και όταν συνειδητοποιούν ότι κινδυνεύω να χάσω άλλα διακόσια με ρωτούν και πώς θα εργάζεστε;;;;;;;;ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ με έξαρση εγκληματικότητας ,με πορείες άνθρωποι με όπλα αλλά και με πολλά οικονομικά οικογενειακά προβλήματα άνθρωποι που πρέπει να διαχειριστούμε δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις ,ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ που όλο το καλοκαίρι πάλευαν με φωτιές σε όλο τον ελλαδικό χώρο με κίνδυνο της ζωής τους χιλιόμετρα μακριά απο τις οικογένειές τους.

Και μέσα σε όλη αυτή την δύσκολη συγκυρία ανάλγητοι Υπουργοί και πολιτικοί να μην  έχουν διασφαλίσει ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ [3 ευρώ η ώρα όταν όλο το δημόσιο αμοίβεται με 75% προσαύξηση] ΠΕΝΘΗΜΕΡΑ του τρόμου .

Και για να μην ξεχνιόμαστε ακόμη έχουμε να παίρνουμε το υπέρογκο ποσό των 65 ευρώ των εκλογών που χάθηκε κάπου στο δρόμο.

ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΠΕΣΜΕΝΟ -ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ -ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ[ΖΑΠΠΕΙΟ 3] ΠΟΣΟ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ!!!!!!!!"
 

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ