Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Στέλνουν όλους τους νεοξερχόμενους αστυφύλακες στον Έβρο.......


zougla: Ρουσφέτια στην ΕΛ.ΑΣ. με άνωθεν εντολές

Απίστευτο! Και όμως αληθινό..!!!!!!


Στέλνουν όλους τους νεοξερχόμενους αστυφύλακες στον Έβρο, αφού τροποποίησαν νύχτα με πραξικοπηματικό τρόπο τον Κώδικα Μεταθέσεων.


Σε μια άνευ προηγουμένου μεσοβέζικη και παντελώς ανεύθυνη απόφαση κατέληξε χθες το βράδυ η ηγεσία της Αστυνομίας. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης του bloko.gr, προκειμένου να ξεπεραστούν οι σκόπελοι των αντιδράσεων συνδικαλιστικών Ενώσεων και αστυνομικών γενικών καθηκόντων, που προορίζονταν ν' αποτελέσουν το δεύτερο εκστρατευτικό Σώμα Έβρου, η "θεόπνευστη" ηγεσία αποφάσισε  να στείλει στα σύνορα τους απροπαρασκεύαστους ακόμα 936 νέους αστυφύλακες που μόλις πριν από λίγες ημέρες εξήλθαν από τις Σχολές!!!
Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, με πραξικοπηματικού χαρακτήρα τακτικές, τροποποίησαν το Π.Δ. 100 που προβλέπει ότι για ένα χρόνο οι νέοι αστυνομικοί δεν μπορούν να μετακινηθούν και τους στέλνουν σε λίγες ημέρες, από τις 2 Οκτωβρίου προς αντικατάσταση αυτών που στελέχωσαν το πρώτο εκστρατευτικό Σώμα.
Με δεδομένο ότι οι οικειοθελείς προσφορές για απόσπααση είναι ελάχιστες, το δεύτερο Σώμα Έβρου αναμένεται να είναι μειωμένο στο μισό σε επίπεδο στελέχωσης, πλην όμως μεταβάλλονται και οι καιρικές συνθήκες οπότε η εκτίμηση είναι πως δεν χρειάζονταν τόσο πολλοί.
- Η Α.Σ.Π.Α επισημαίνει προς το συνδικαλιστικό κίνημα πως, η πρόκληση αυτή συνιστά εκτροπή του Κώδικα Μεταθέσεων και θα έχουμε και συνέχεια αν δεν αντιδράσουμε.............
Α.Σ.Π.Α