Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Την Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη ..."εκτελούμε το καθήκον μας"!!!!

Η ένστολη διαμαρτυρία της Πέμπτης 6 Σεπτέμβρη στην Αθήνα, είναι η αρχή του Μαραθώνιου Δρόμου που ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ και ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις , απέναντι στον συνάδελφο μας που εκείνη την ώρα θα είναι υπηρεσία και θα δίνει τον δικό του αγώνα ενάντια στο έγκλημα - και μόνον αυτοί πρέπει να λείπουν - , απέναντι στην κοινωνία και τον πολίτη,απέναντι στην οικογένεια μας και τα παιδιά μας, απέναντι σε όλους τους νεκρούς και τραυματίες συναδέλφους μας.

Κάποιοι "ΚΥΡΙΟΙ" μαζί με τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις  ξεχάσανε ότι δίνουμε και το αίμα μας και την ζωή μας στο καθήκον, οι αποδείξεις πολλές όπως οι  εκατοντάδες νεκροί και τραυματίες μας...

Εμείς όμως δεν τους ξεχνάμε ,δίνουμε μαζικά αυτόν τον αγώνα όλοι μαζί ενωμένοι , για να μας βλέπουν οι νεκροί μας από τον ουρανό , οι τραυματίες μας από το σπίτι τους και να μας χαίρονται .

Όποιος απουσιάσει από το προσκλητήριο αυτό με την θέληση του, έχει εκχωρήσει συνειδητά το δικαίωμα στους "απέναντι μας" (Κυβέρνηση - Τροίκα), να μας βάλουν πιο βαθιά το μαχαίρι......και δεν διαφέρει σε τίποτα από τους "απέναντι" η τον Εφιάλτη.

Ο αγώνας θα συνεχισθεί δυναμικά μετά την διαμαρτυρία στην Αθήνα και στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης καθώς και όπου αλλού χρειαστεί...

Α.Σ.Π.Α