Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Πάλι στι ίδιο έργο θεατές;;;.......οι μεταθέσεις της απαξίωσης.

Η δημοσιοποίηση των συμπληρωματικών μεταθέσεων του 2012, ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι η Θεσσαλονίκη δεν είναι στις προτεραιότητες της Πολιτικής και Αστυνομικής Ηγεσίας.

Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε στην Θεσσαλονίκη αστυνομικές υπηρεσίες χωρίς αστυνομικούς....αστυνομικές υπηρεσίες "νταμπέλες" και αστυνομικούς κακοπληρωνένους να εξουθενώνονται σε "βάρβαρα" ωράρια και να ανατρέπονται οι προσωπικοί, οικογενειακοί και κοινωνικοί τους προγραμματισμοί.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά , οι συνδικαλιστικές παραινέσεις, οι πολιτικές παρεμβάσεις και οι θεσμικές παραμβάσεις των Θεσσαλονικέων δεν έπιασαν τόπο....βλέπεις η Θεσσαλονίκη δεν έχει Πρωθυπουργό!!!!!

Ας λάβει όμως καλά υπόψη της  η Πολιτική και η Φυσική Ηγεσίας της Αστυνομίας , πως δεν πρόκειτε να αφήσουμε ούτε τους συναδέλφους μας "ακάλυπτους" στην διοικητική αυθαιρεσία , ούτε τους συμπολίτες μας ανασφαλείς και να ζουν με τον "φόβο".....με θάρρος και παρεισία θα υποδεικνύουμε τους υπεύθυνους σε περιπτώσεις ολιγωρίας εμφάνισης αστυνομικών στις κλήσεις των πολιτών και αύξησης της εγκληματικότητας.

Καλούμε την αστυνομική ηγεσία , την συνδικαλιστική ηγεσία, τους πολιτικούς και θεσμικούς φορείς της Θεσσαλονίκης σε μαζικές διαμαρτυρίες ενάντια στην πολύχρονη απαξιωτική συμπεριφορά στο θέμα της αστυνομικής ενίσχυσης της πόλης μας , όπου οι κενές οργανικές θέσεις αγγίζουν τις 1.500 η το 25% της δύναμης!!!!



O ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012

ektaktes-metatheseis-2012

Α.Σ.Π.Α