Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Με "εναλλακτικές" μορφές ....συνεχίζουν τον αγώνα τους οι αστυνομικοί.


-
Όσοι θεωρούσαν και συνεχίζουν να θεωρούν ότι οι διαμαρτυρίες και αντιδράσεις, των αστυνομικών,λιμενικών , πυροσβεστών και των στρατιωτικών, θα "ξεφουσκώσουν" κάνουν τεράστιο λάθος και θα διαψευσθούν στο άμεσο μέλλον.
Όσο οι πολιτικές ηγεσίες των ενστόλων , αλλά και το Υπουργείο Οικονομικών συνεχίζουν να εμμένουν ,να μη συζητούν και να παρουσιάζουν τα μέτρα των περικοπών που θα μας οδηγήσουν στην εξαθλίωση ,τόσο και οι "απαντήσεις" που θα παίρνουν θα είναι πιο δυναμικές.....το σύνθημα πλέον είναι ένα και κοινό "δεν θα μας αποτελειώσουν.......".
Το κλίμα είναι εκρηκτικό , οι οικονομικές αντοχές έχουν εξαντληθεί και μοιραία οδηγούν σε νέες μορφές αντίδρασης.
Οι νέες μορφές κινητοποιήσεων , δεν θα έχουν σχέση με πορείες διαμαρτυρίας ή συγκεντρώσεις,αλλά θα είναι περισσότερο "εναλλακτικές", αλλά πιο μαζικές αφού θα απευθύνονται πλέον στις οικογένειες των ενστόλων και στους πολίτες κι όχι μόνο στους ενστόλους.
Η επικοινωνιακή τακτική του Υπουργείου Οικονομικών , των συναρμοδίων Υπουργείων με την  επίκληση του μικρού ποσοστού περικοπής του ειδικού μισθολογίου των ενστόλων, είναι απατηλή, καθ’ ότι:
1.Οι περικοπές στους ενστόλους με την συνέχιση του παγώματος των μισθολογικών προαγωγών και ό του χρονοεπιδόματος από μόνες τους είναι 6%+3%= 9%, αν συνυπολογισθεί και το χιλιάρικο (1000) από τα δώρα και επίδομα αδείας άλλο 5% (που αφορά σχεδόν μόνο του χαμηλόμισθους) και 12% οι νέες περικοπές απο το 2013 πάμε συνολικά στο 26% ,συν το 25% των προηγουμένων περικοπών πάμε στο 50%....!!!!!!!!!!!
2.Οι αμοιβές των άλλων κλάδων εργαζομένων που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια, είναι πολλαπλάσιες.

- Δεν αποδεχόμαστε καμία απολύτως περικοπή στις αμοιβές μας , αρνούμαστε να συνηγορήσουμε στην κλοπή του ιδρώτα μας.
-Πιστεύουμε ότι για τη δημιουργία του δημοσιονομικού προβλήματος δεν ευθυνόμαστε εμείς και απαιτούμε να πληρώσουν αυτοί που δεκαετίες ολόκληρες ξεζούμισαν τον Ελληνικό λαό.

- Τέλος δηλώνουμε αποφασισμένοι να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας.
- Βροντοφωνάζουμε ΟΧΙ στην κλοπή του ιδρώτα μας, ΟΧΙ στην έμμεση και άμεση αποδυνάμωση της ΕΛ.ΑΣ, θα μας βρείτε απέναντί σας. Θα μας βρείτε στο πλάι του Ελληνικού λαού..
Α.Σ.Π.Α